Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Ľ. Verčimáková; J. Motola; K. Gara; D. Máziková

SVK Slovensky Expol Pedagogika2021/11

Kniha: Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár - 1. vydanie - Ľ. Verčimáková; J. Motola; K. Gara; D. Máziková
Katalógové číslo: 425506 viac »
A navyše získate 28 vernostných bodov
28,00
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
425506
Názov
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
EAN/ISBN
9788080915971
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ľ. Verčimáková; J. Motola; K. Gara; D. Máziková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
88
Rozmer
296×210×6 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.