Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
Ľ. Verčimáková; J. Motola; K. Gara; D. Máziková
Slovensky Expol Pedagogika•2021/11
Kniha: Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 425506
- Názov
- Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
- EAN/ISBN
- 9788080915971
- Forma
- Brožovaná
- Poznámka
- 1. vydanie
- Autor
- Ľ. Verčimáková; J. Motola; K. Gara; D. Máziková
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2021/11
- Rozsah
- 88
- Rozmer
- 296×210×6 mm
- Hmotnosť
- 0,28
- Stav
- U dodávateľa
- Dostupnosť
- Na dopyt, preveríme dostupnosť
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 0%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár, si z kategórie Učebnice, skriptá na Literama.sk tiež často kupovali...
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?