Zimné kúzlo s vôňou škorice

Ruth Kvarnström-Jonesová

SVK Slovensky METAFORA2021/11

Kniha: Zimné kúzlo s vôňou škorice - Ruth Kvarnström-Jonesová
Katalógové číslo: 425360 viac »
Pekáreň s vôňou škorice
Titul je zaradený v tejto sérii
15,20

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zimné kúzlo s vôňou škorice

Začítajte sa do kúzelnej zimnej rozprávky plnej vôní, chutí a tých najlahodnejších vianočných koláčov. V malom švédskom mestečku už na vás čaká príbeh o jednej starobylej pekárni a o láske, ktorá dokáže prekonať aj tie najťažšie životné skúšky.

Do Halleholmu, malebného pobrežného mestečka na štokholmskom súostroví, prichádza rozprávková zima s krásnou predvianočnou atmosférou. Lovisa Lindegrenová nikdy nebola šťastnejšia: plánuje vianočné prekvapenie v pekárni s vôňou škorice a život s Axelom je sladký ako jej škoricové slimáky.

Lovisu však stále prenasledujú spomienky na liečbu rakoviny a smrť jej sestry Cecilie. Keď Axelova matka Désirée ochorie, vo vzťahu Lovisy a Axela sa začínajú objavovať prvé vážne nedorozumenia. Keďže sú však Vianoce už takmer predo dvermi a strechy Halleholmu sú posypané mäkkým snehom, je potrebné nájsť odpovede na mnohé ťaživé otázky skôr, ako sa ich láska a s ňou aj pravá sviatočná atmosféra zrúti ako domček z karát. Čo skrýva Lovisina najlepšia priateľka Rebecca? A dokáže Lovisa konečne prekonať Ceciliinu smrť a pohnúť sa dopredu spolu s Axelom?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
425360
Názov
Zimné kúzlo s vôňou škorice
EAN/ISBN
9788080902681
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Ruth Kvarnström-Jonesová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
368
Rozmer
145×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zimné kúzlo s vôňou škorice zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.