V stave totálnej eufórie

Dean Karnazes

SVK Slovensky barecz & conrad books2021/11

Kniha: V stave totálnej eufórie - 1. vydanie - Dean Karnazes
Katalógové číslo: 424701 viac »
Ušetríte až 3,36 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: V stave totálnej eufórie

DEAN KARNAZES, legenda ultramaratónu a autor bestsellerov z prestížneho zoznamu The New York Times, niekoľkokrát otestoval hraničné možnosti a schopnosti ľudského tela a mysle, keď sa mu na traile v pekelnej horúčave Údolia smrti roztopili podrážky tenisiek a v ukrutných mrazoch na južnom póle zamŕzal dych už v pľúcach. Bežal a pretekal na všetkých kontinentoch a medzi jeho slávne kúsky patrí aj 50 maratónov v 50 štátoch v priebehu 50 dní.

V knihe, ktorú máte pred sebou, mapuje Dean Karnazes svoju nevšednú a dobrodružnú športovú cestu, ktorá ho po dvadsiatich rokoch už ako zrelého päťdesiatnika opäť priviedla na štart legendárneho ultramaratónu Western States 100-Mile Endurance Run. Ikonická stomíľovka Western States, obávaná pre mimoriadne náročnú trať cez vysoké hory a hlboké údolia a extrémne teplotné rozdiely, sa stala Deanovým najnáročnejším pretekom v živote, fyzickým a mentálnym zúčtovaním a urputným bojom zostať verný tomu, čo bolo vždy zmyslom jeho života. Dean bilancuje kariéru, životné voľby a vyrovnáva sa s pribúdajúcimi rokmi. Robí to úprimne ako vždy – a predsa tak, ako nikdy predtým.

Pre Deana Karnazesa je beh o vzťahu bežca a trate. Nie je to inventúra úspechov, ale dobrodružstvo a príbeh na pokračovanie, ktorý rozpráva ďalej s každým ďalším dňom a krokom na trati. Kniha V stave totálnej eufórie ponúka dobrodružstvo plné endorfínov a zamilovaný list športu od jedného z najuznávanejších ambasádorov ultrabehu. Určite nadchne serióznych aj sviatočných bežcov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
424701
Názov
V stave totálnej eufórie
EAN/ISBN
9788097345983
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dean Karnazes
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
256
Rozmer
220×150×22 mm
Hmotnosť
0,38
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
V stave totálnej eufórie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.