F1 LEGENDS 2022 - nástenný kalendár

Martin Trenkler, Paul-Henri Cahier

SVK Slovensky E1.production2021/10

Doplnk. tovar: F1 LEGENDS 2022 - nástenný kalendár - 1. vydanie - Martin Trenkler, Paul-Henri Cahier
Katalógové číslo: 424558 viac »
9,26

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Doplnk. tovar: F1 LEGENDS 2022 - nástenný kalendár

Dlhoočakávané pokračovanie série nástenných kalendárov z dielne Martina Trenklera a Števa Eiseleho je tu: minulý rok sa do kalendára dostal výber najlepších fotiek slovenského fotografa od roku 2004. Tento rok fanúšikov motoršportu (a efjednotky zvlášť) prekvapí skutočne exkluzívnym výberom fotografií s tematikou najväčších legiend Formuly 1. Všetko v spolupráci s legendárnym fotografom a Trenklerovym učiteľom Paulom-Henrim Cahierom, ktorého archív siaha až do začiatku histórie kráľovskej triedy motoršportu. Cesta pestrou históriou začína v 50. rokoch minulého storočia s legendami ako je Juan Manuel Fangio či Stirling Moss. Za nimi nadväzujú ďalšie zlaté éry s Jimom Clarkom, Jackiem Stewartom, Nikim Laudom, Jamesom Huntom, Alainom Prostom a samozrejme Ayrtonom Sennom, Michael Schumacher či Mika Häkkinen a tiež moderná éra, ktorú zakončí pochopiteľne Lewis Hamilton a Max Verstappen.

Nádherné prepojenie širokej histórie F1 s aktuálnou sezónou je inšpirované mimoriadne úspešným plagátom - mozaikou "70 Years of Formula 1" z dielne rovnomenných autorov. Kalendár F1 Legends je tak "povinnou výbavou" každého fanúšika motoršportu. Kto sa nedočkal vypredanej mozaiky 70 rokov F1, má skvelú príležitosť vlastniť časť fotografií prostredníctvom tohto skutočne exkluzívneho kalendára.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
424558
Názov
F1 LEGENDS 2022 - nástenný kalendár
EAN/ISBN
0639007
Poznámka
1. vydanie
Autor
Martin Trenkler, Paul-Henri Cahier
Druh tovaru
Doplnk. tovar
Rok vydania
2021/10
Rozsah
13
Rozmer
470×330×10 mm
Hmotnosť
0,56
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
F1 LEGENDS 2022 - nástenný kalendár zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.