Otázka smrti a života

Irvin D. Yalom

SVK Slovensky Premedia2021/11

Kniha: Otázka smrti a života - Irvin D. Yalom
Katalógové číslo: 424499 viac »
Ušetríte až 1,55 € z bežnej ceny 13,95
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,40
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Otázka smrti a života

Psychiater a spisovateľ Irvin Yalom zasvätil svoj život pomáhaniu ľuďom trpiacim úzkosťami a smútkom. Nikdy sa však nestretol s potrebou poradiť sám sebe, kým jeho manželke, uznávanej feministickej spisovateľke Marilyn Yalomovej, nediagnostikovali rakovinu. V knihe Otázka smrti a života sa Marilyn a Irv delia o svoje skúsenosti s tým, ako sa pustili do nového boja: umožniť Marilyn zomrieť dobrou smrťou a Irvovi žiť ďalej bez nej.

V striedavom rozprávaní o ich posledných spoločných mesiacoch a Irvových prvých mesiacoch osamote nám ponúkajú vzácny pohľad do tváre smrteľnosti a vyrovnávania sa so stratou milovanej osoby. Manželia Yalomovci mali veľa požehnania milujúcu rodinu, dom v Palo Alto pod nádherným starým dubom, veľký okruh priateľov, vášnivých čitateľov po celom svete a dlhé, naplnené manželstvo ale čelili smrti tak ako všetci ostatní.

S múdrosťou a láskou, ktorá v ich prípade trvala takmer sedemdesiat rokov, skúmajú univerzálne otázky intimity, lásky a smútku. Kniha Otázka smrti a života, vychádzajúca z dvoch životných skúseností, je otvorenou ponukou pre každého, kto hľadá podporu, útechu a zmysluplný život.

Recenzie

Vynikajúci psychiater Irvin Yalom už viac ako polstoročie oslňuje svet svojimi príbehmi o ľudskej psychike plnými múdrosti, nadhľadu a humoru. Teraz sa s ohromujúcou úprimnosťou a odvahou delí o najťažšiu skúsenosť svojho života: stratu manželky a celoživotnej spoločníčky. To, čo nám nakoniec zostalo, je oveľa viac ako hlboký príbeh o trvalej strate je to nezabudnuteľný a bolestne krásny príbeh o trvalej láske. Budem o ňom premýšľať ešte dlhé roky."

Lori Gottliebová, psychoterapeutka

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
424499
Názov
Otázka smrti a života
EAN/ISBN
9788082420312
Forma
Pevná
Autor
Irvin D. Yalom
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
216
Rozmer
140×210
Hmotnosť
0,36
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Otázka smrti a života zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.