Dve stránky vodcovstva

Viesť a nasledovať - princíp úspechu v tímoch Navy Seal

Jocko Willink,Leif Babin

SVK Slovensky TIMY PARTNERS2021/10

Kniha: Dve stránky vodcovstva - Viesť a nasledovať - princíp úspechu v tímoch Navy Seal - 1. vydanie - Jocko Willink,Leif Babin
Katalógové číslo: 423688 viac »
Ušetríte až 2,58 € z bežnej ceny 15,99
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,41
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dve stránky vodcovstva

Viesť a nasledovať - princíp úspechu v tímoch Navy Seal

VYŠE MILIÓNA ČITATEĽOV knihy Extrémne vlastníctvo sa naučilo aplikovať v boji overené vodcovské lekcie autorov Jocka Willinka a Leifa Babina.
Po svojej prvotine sa Willink a Babin podrobne pustili do najproblematickejšieho aspektu vedenia ľudí: dvoch stránok vodcovstva. Táto najťažšia, no kľúčová časť vodcovstva vyžaduje hľadať rovnováhu medzi silami pôsobiacimi proti sebe, ktorým sa nevyhne ani jeden líder. Lekcie vychádzajúce z poznatkov získaných v priebehu vojenskej kariéry a z množstva skúseností v postavení vodcov na bojisku pomohli stovkám spoločností a tisíckam lídrov v najrôznejších oblastiach podnikania. Na dynamických príkladoch postavených na skúsenostiach na bojisku aj na cvičisku tímov SEAL a stručných ukážkach zo sveta biznisu Willink a Babin ukazujú, ako každá lekcia platí na bojisku, vo svete biznisu aj v živote.
Dve stránky vodcovstva poskytujú lídrom dôležité poznanie potrebné na to, aby pochopili: • kedy majú viesť a kedy nasledovať • kedy sa potrebujú sústrediť a kedy poodstúpiť • kedy pritiahnuť tímu opraty a kedy ho nechať bežať • kedy agresívne manévrovať a kedy byť opatrný.
Dve stránky vodcovstva je kniha predurčená pridať sa k Extrémnemu vlastníctvu ako základné čítanie pre celé generácie lídrov a tímov. Pochopenie potreby zachovávania rovnováhy umožňuje lídrom viest maximálne efektívne, splniť misiu a dosiahnuť konečný cieľ: víťazstvo.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
423688
Názov
Dve stránky vodcovstva
Podnázov
Viesť a nasledovať - princíp úspechu v tímoch Navy
EAN/ISBN
9788081990335
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jocko Willink,Leif Babin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/10
Rozsah
328
Rozmer
214×146×28 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dve stránky vodcovstva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.