Tuláci v Paríži

Jane Smiley

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2021/11

Kniha: Tuláci v Paríži - 1. vydanie - Jane Smiley
Katalógové číslo: 423299 viac »
Ušetríte až 2,73 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,17
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tuláci v Paríži

Povznášajúci príbeh nezvyčajného priateľstva koňa, psa a malého chlapca je nádhernou oslavou zvedavosti, dôvtipu a túžby všetkých bytostí, ľudských i zvieracích, po pravej láske, priateľstve a slobode.

Ak hľadáte knižku, ktorá vám poskytne príjemný únik z reality, začítajte sa do tejto čarovnej rozprávky pre veľkých i malých.

New York Times

V Tulákoch v Paríži vytvorila Jane Smiley svet, kde kraľuje láskavosť a dobro – svet, v ktorom by sme všetci chceli žiť.

Boston Globe

Keď sa raz podvečer na dostihovú dráhu neďaleko Paríža znesie súmrak, bystrá, temperamentná kobylka Paras zistí, že dvierka jej boxu v stajni sú otvorené, a zatúla sa až do Mesta svetla.

Pouličný ruch, neznáme zvuky a pachy ju ohúria, ale nevystrašia. Čoskoro sa na svojich bezstarostných potulkách Parížom zoznámi s elegantným nemeckým stavačom Fridou, ktorá ovláda umenie prežiť na uliciach veľkomesta. Spolu sa utáboria v parku Champ de Mars, ktorého bujná zeleň im poskytne vhodný úkryt. Spoločnosť im robí párik hašterivých kačíc a ostrieľaný, svetácky havran Raoul. Všetko sa však zmení, keď Paras stretne osemročného chlapca Étienna a objaví novú, netušenú tvár Paríža: spustnutú mestskú vilu obrastenú brečtanom, kde Étienne žije v ústraní so svojou takmer storočnou prastarou mamou.

Blíži sa zima, na parížskych uliciach pribúda vianočná výzdoba a nezvyčajné priateľstvo zvierat a ľudského mláďaťa prekvitá. Ale ako dlho môže malý chlapec schovávať konského utečenca bez toho, aby vzbudil pozornosť Parížanov?

Prekladateľka: Lenka Cinková

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
423299
Názov
Tuláci v Paríži
EAN/ISBN
9788022023436
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jane Smiley
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
224
Rozmer
206×138×23 mm
Hmotnosť
0,34
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tuláci v Paríži zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.