Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Eva Hudeková

SVK Slovensky Expol Pedagogika2021/10

Kniha: Technológia 2 (učebný odbor mäsiar) - 1. vydanie - Eva Hudeková
Katalógové číslo: 423169 viac »
Ušetríte až 1,14 € z bežnej ceny 28,00
A navyše získate 26 vernostných bodov
26,86
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu.

V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
423169
Názov
Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
EAN/ISBN
9788080916435
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Eva Hudeková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/10
Rozsah
80
Rozmer
298×210×5 mm
Hmotnosť
0,24
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
4%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Technológia 2 (učebný odbor mäsiar) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.