Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
Eva Hudeková
Slovensky Expol Pedagogika•2021/10
Kniha: Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu.
V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 423169
- Názov
- Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
- EAN/ISBN
- 9788080916435
- Forma
- Brožovaná
- Poznámka
- 1. vydanie
- Autor
- Eva Hudeková
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2021/10
- Rozsah
- 80
- Rozmer
- 298×210×5 mm
- Hmotnosť
- 0,24
- Stav
- U dodávateľa
- Dostupnosť
- Vyexpedujeme do 7 dní
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 4%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Technológia 2 (učebný odbor mäsiar), si z kategórie Učebnice, skriptá na Literama.sk tiež často kupovali...
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?