Rok v ovocnej záhrade 2022 - stolový kalendár

stolový kalendár

Ivan Hričovský Boris Horák

SVK Slovensky Plat4M Books s.r.o2021/10

Doplnk. tovar: Rok v ovocnej záhrade 2022 - stolový kalendár - stolový kalendár - 1. vydanie - Ivan Hričovský, Boris Horák
Katalógové číslo: 422920 viac »
4,78

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Doplnk. tovar: Rok v ovocnej záhrade 2022 - stolový kalendár

stolový kalendár

Prof. Ing. Ivan Hričovský, DrSc. - nestor nášho ovocinárstva a tvár slovenských záhradkárov - svojim priaznivcom už ôsmu sezónu za sebou ponúka kalendár plný praktických rád do záhrady. Kalendár na rok 2022 má opäť až 112 strán. Príspevky vo forme rád, tipov a odporúčaní sú koncipované chronologicky pre jednotlivé týždne a mesiace počas celého roka.
Tento praktický pomocník pre menej i viac náruživých záhradkárov obsahuje mnoho užitočných rád pre práce v záhradke. Kalendár má desiatky praktických informácií, ako čo robiť.
Popri odporúčaniach z ovocnej záhrady, na ktorú sa celý život špecializoval pán profesor Ivan Hričovský, nechýbajú pochopiteľne ani rady zo zeleninovej a okrasnej záhradky, z vinohradu a pre vinárov, nájdete tu i dôležité odporúčania a tipy pri biologickej ochrane, výžive a hnojení pôdy. Na stránkach kalendára zaujmú i návody ako rezať, vrúbľovať, tvarovať, omladzovať stromky, kríky či vinohrad. Všetky rady posunú každého záhradkára očividne dopredu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
422920
Názov
Rok v ovocnej záhrade 2022 - stolový kalendár
Podnázov
stolový kalendár
EAN/ISBN
8588007885087
Forma
Špirálová, hrebeňová
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ivan Hričovský, Boris Horák
Druh tovaru
Doplnk. tovar
Rok vydania
2021/10
Rozsah
112
Rozmer
297×158 mm
Hmotnosť
0,45
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rok v ovocnej záhrade 2022 - stolový kalendár zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.