Ilúzia a virtuálna realita v umení

kolektív autorov

SVK Slovensky 2021

Kniha: Ilúzia a virtuálna realita v umení - kolektív autorov
Katalógové číslo: 422290 viac »
Ušetríte až 1,68 € z bežnej ceny 17,95
A navyše získate 16 vernostných bodov
16,27
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ilúzia a virtuálna realita v umení

Publikácia ponúka rad príspevkov slovenských odborníkov z viacerých oblastí humanitných vied (dejiny umenia, filozofia, estetika, resp. kognitívna estetika), pričom v centre pozornosti sa ocitajú otázky súčasnej umeleckej produkcie, ale aj umenia minulosti ako vytvárania ilúzie, resp. otázky teoretického fundovania vzťahov umenia k realite a vice versa, prípadne reality ako predlohy umení. Je to široké pole, ktorého komplexnosť nie je možné obsiahnuť v jednom zborníku, to ani nie je ambíciou zostavovateľov. Príspevky prierezovo alebo v podobe prípadových štúdií prezentujú stanoviská k ilúzii ako javu charakteristického pre umenie (I. Gerát), zhŕňajú diskusie o ilúzii v umení (L. Kvasz, A. Démuth), načrtávajú perspektívu iluzórnosti umenia dneška alebo nedávnej minulosti (D. Grúň), vzdialenejšej minulosti (P. Megyeši, P. Michalovič), prípadne poukazujú na základe skúseností s využitím najnovších technológií v umeniach do budúcnosti (Z. Rusinová) a vymedzujú hranice tak ilúzie, reality ako aj umenia (K. Ihringová a všetci ostatní).

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
422290
Názov
Ilúzia a virtuálna realita v umení
EAN/ISBN
9788055653945
Forma
Mäkká
Autor
kolektív autorov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
184
Rozmer
170 x 240 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
9%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ilúzia a virtuálna realita v umení zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.