Ruská pätka

Keith Gave

TIMY PARTNERS2021/09 SVK Slovensky

Kniha: Ruská pätka - 1. vydanie - Keith Gave
Katalógové číslo: 421716
Ušetríte až 2,58 € z bežnej ceny 15,99
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,41
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: Ruská pätka

Keď klub Detroit Red Wings po dvadsaťročnej mizérií začal začiatkom 90. rokov minulého storočia kriesiť hokej v americkom meste motorov znovu k životu, jeho predstavitelia i majiteľ vedeli, že jeden z najvýdatnejších prameňov talentovaných hokejistov je za železnou oponou. V Rusku. Vtedy ešte v Sovietskom zväze.
     Nebolo žiadným tajomstvom, že ruskí hokejisti chcú hrať v NHL. Tí najlepší z národného mužstva, ako aj tí najtalentovanejší z novej generácie. Len nikto nemal odvahu to nejako zorganizovať. Inými slovami: zorganizovať ich útek. Vtedy sa na scéne objavuje autor tejto knihy Keith Gave. Na požiadanie klubu sa stáva prvým poslom, ktorý informuje ruských hokejistov, že Red Wings urobia všetko pre to, aby ich dostali do Ameriky.
     Čitateľ nájde v knihe množstvo detailov a zákulisných informácií tohto dramatického príbehu, o ktorých verejnosť doposiaľ nevedela. Je to svedectvo z prvej ruky od človeka, ktorý bol pritom od prvej chvíle draftu prvých dvoch ruských hokejistov v roku 1989 až do okamihu, keď Ruská päťka zodvihla v roku 1997 nad hlavu Stanleyho pohár. A bol prítomný aj na ich čestnom kole s Pohárom na Červenom námestí v Moskve.

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
421716
Názov
Ruská pätka
EAN/ISBN
9788081990298
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Keith Gave
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
320
Rozmer
233×155×32 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ruská pätka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.