Láska nemá vzorec

Silvia Demovičová

SVK Slovensky Verbarium2021/10

Kniha: Láska nemá vzorec - 1. vydanie - Silvia Demovičová
Ninu trápi, že zanikne medzi krajšími a šikovnejšími spolužiačkami
Katalógové číslo: 420733 viac »
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
13,32

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Láska nemá vzorec

Pätnásťročná Nina žije iba s mamou a nepočujúcou sestrou. Odjakživa túžila chodiť na gymnázium, kde sa zoznámili jej rodičia. Dúfa, že keď pôjde v ich šľapajach, tiež stretne niekoho výnimočného. Ibaže láska nemá vzorec, do ktorého stačí doplniť rovnaké premenné a dostanete zaručený výsledok.

Na základnej škole patrila Nina k najlepším žiačkam, učitelia ju mali radi a vynikala v chémii rovnako, ako kedysi jej otec. Očakávala, že na gymnáziu to bude rovnaké, ale už od prvého dňa jej nič nevychádza tak, ako si predstavovala. Kvôli príťažlivému chalanovi sa dostane do maléru, ako triedneho im priradia vraj najhoršieho profesora z celého zboru, chemikárka, ktorú jej otec zbožňoval, ju neznáša od prvého stretnutia a považuje ju za podpriemernú. Ninu trápi, že úplne zanikne medzi krajšími a šikovnejšími spolužiačkami a ocko by na ňu nemal byť za čo pyšný.

Akoby to nestačilo, na gymnázium chodí aj jej sused, Šimon, ktorý ju nazýva Sovou či bonzáčkou a radšej vybehne pešo na najvyššie poschodie, než by mal ísť s Ninou výťahom. Navyše pozná tajomstvo, na ktoré sa ho Nina bojí opýtať.

Podarí sa Nine vybojovať si svoje miesto v triede a dokázať chemikárke, že na to má? Zistí, prečo sa jej Šimon celé roky vyhýba? Nájde aj ona spriaznenú dušu tak, ako sa to podarilo jej rodičom?

 
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
420733
Názov
Láska nemá vzorec
EAN/ISBN
9788082190499
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Silvia Demovičová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/10
Rozsah
360
Rozmer
135×210 mm
Hmotnosť
0,39
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

@_s_knihami_aj_bez_nich 5 z 5
14.11.2021 09:38:14

Ak hľadáte nejakú YA knižku, pre pohladenie duše, toto je to, po čom by ste mali siahnuť. Úžasné postavy, ktoré si ihneď zamilujete, reálne prostredie slovenskej strednej školy, ťažšie témy zvládnuté bravúrne, a to všetko zabalené v krásnom príbehu o každodennom živote čerstvej stredoškoláčky, ktorá objavuje prvú lásku a prežíva, aspoň podľa niektorých, najkrajšie obdobie svojho života. Za mňa jedno veľké doporučenie. Ak ste od Silvie Demovičovej nič nečítali, touto knihou by ste mohli začať, lebo verím, že vás presvedčí, že autorka to s písaním vie!