Maroško vo Vtáčikove

M.A. Jerský

SVK Slovensky TATRAN2021/09

Kniha: Maroško vo Vtáčikove - 1. vydanie - M.A. Jerský
Katalógové číslo: 420513 viac »
Ušetríte až 2,11 € z bežnej ceny 10,99
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,88
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Maroško vo Vtáčikove

Ikonická veršovaná rozprávka dostáva po sedemdesiatich rokoch druhý dych.

Osvedčená dvojica autorov M. A. Jerský a Jan Hála sa po veršovanej rozprávke Maroško a Medko pustila do ďalšej spolupráce a vytvorila príbeh Maroško vo Vtáčikove. Zrodila sa knižka, ktorá si zaslúži zvláštnu pozornosť a rešpekt. Rýchlo sa stala populárnou a svojho času bola preložená do niekoľkých jazykov.

Znova sa stretávame s Maroškom v prekrásnom tatranskom kraji, do ktorého zavítala jar. stráne farebne zakvitli, potoky lemujú nezábudky a na lúkach ozýva cengot zvoncov pasúcich oviec. ich čele kráča Maroško. obedňajšia horúčava ukolíše sna nielen ovečky ale aj Maroška.

Prisní sa mu zvláštny sen. Z obrovskej diaľky priletí veľký orol a pozýva ho do Vtáčikova. Starostlivý Maroško nechce opustiť svoje ovečky, ale verný Bučko mu dohovorí, aby len šiel, že on ovce postráži. Na chrbte orla sa Maroško dostane do vtáčej krajiny, kde ho privíta vtáčí spevokol. Potom sa drozd ponúkne, že ho povodí po celej vtáčej krajine, kde sa Maroško zvíta so všetkými našimi vtáčikmi.

Maroško vo Vtáčikove má všetky atribúty krásnej aj potrebnej detskej knihy. S ľahkosťou zveršovaný a dobre zapamätateľný príbeh nám predstaví našich najvýznamnejších spevavcov a poučí nás, aké sú vtáčiky zraniteľné. Nabáda Maroška a aj ostatné deti, aby do vtáčikov nestrieľali prakom, neničili im hniezda a tešili sa z ich spevu. Vnímavá detská duša si Vtáčikovo zamiluje a spriatelí sa s jej obyvateľmi.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
420513
Názov
Maroško vo Vtáčikove
EAN/ISBN
9788022212311
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
M.A. Jerský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
100
Rozmer
210×250 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Maroško vo Vtáčikove zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.