SET-Terka ide do školy +Terka ide do škôlky

Liane Schneider, Eva Wenzel-Burger

SVK Slovensky Verbarium

Kniha: SET-Terka ide do školy +Terka ide do škôlky - 1. vydanie - Liane Schneider, Eva Wenzel-Burger
Katalógové číslo: 420353 viac »
4,82

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: SET-Terka ide do školy +Terka ide do škôlky

Milí čitatelia, hoci našich tlačiarenských škriatkov neustále pozorne sledujeme, tentoraz sa im podarilo prekabátiť nás a vyviesť nám poriadny kanadský žartík. V tomto dvojbalení nájdete knižky o kamarátke Terke – Terka ide do školy a Terka ide do škôlky, ibaže naši škriatkovia im vymenili obálky (vnútra zostali krásne a neporušené). Preto Vám ponúkame obe knižky so zľavou 50% a veríme, že aj napriek huncútstvu našich škriatkov si čítanie užijete. Vaše vydavateľstvo Terka ide do škôlky Terka si oblečie svoje najobľúbenejšie šaty, pretože má dnes narodeniny. Má tri roky, to znamená, že môže ísť do škôlky. Aký bude jej prvý deň v škôlke? Aký bude mať obrázok na skrinke? S kým sa bude hrať? O tom sa dočítate v prvom dieli knižiek o Terke. Terka ide do školy Konečne nadišiel ten veľký deň: Terka ide do školy! Ešte predtým než sa však zo škôlkarky stane skúsenou školáčkou, čaká ju množstvo vzrušujúcich vecí a nákupov… Splnia sa jej všetky túžby? Od koho dostane školskú tašku? A bude chodiť do jednej triedy s kamarátkou Julkou?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
420353
Názov
SET-Terka ide do školy +Terka ide do škôlky
EAN/ISBN
0636404
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Liane Schneider, Eva Wenzel-Burger
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
48
Rozmer
195×195×15 mm
Hmotnosť
0,42
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
SET-Terka ide do školy +Terka ide do škôlky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.