Motivačný diár Cynickej obludy 2022

SVK Slovensky Premedia2021/09

Kniha: Motivačný diár Cynickej obludy 2022
Katalógové číslo: 419739 viac »
Ušetríte až 0,14 € z bežnej ceny 3,90
A navyše získate 3 vernostné body
3,76
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Motivačný diár Cynickej obludy 2022

Praktický návod na vyriešenie problémov s mentálne poddimenzovanými voličmi, interaktívny Kotlebov Tinder, kompletný text povestného bruselského diktátu, pomoc obočiu Anny Záborskej nájsť Annu Záborskú, jednoznačná odpoveď na otázku prečo byť milý k ľuďom, odkaz Cyrila a Metoda, alebo Štefánik ako najlepší slovenský gymnasta. To je len úplný zlomok z toho, čo nájdete v Motivačnom diári Cynickej obludy na rok 2022. Desiatky vtipov, ilustrácií od Kukučky, kratších aj dlhších textov a k tomu samozrejme ešte aj samotný diár s menami, sviatkami, kalendárom na každý deň, narodeninami všakovakých politických tragédov, kopou miesta na zapisovanie či super originálnym priestorom na osobné venovanie. Cynická obluda vydáva svoj úspešný diár už piaty rok po sebe. Je premakaný do posledného detailu a taký natlačený zábavným obsahom, že by v tejto krajine mohol robiť hlavného hygienika. Žiadnou inou publikáciou tak nepotešíte svojich priateľov a neurazíte svojich nepriateľov, ako práve ním. Keď si ho nekúpite, budete banovať ako Blaha na svojom fejsbučiku!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
419739
Názov
Motivačný diár Cynickej obludy 2022
EAN/ISBN
9788081599781
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
160
Rozmer
110×160
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Motivačný diár Cynickej obludy 2022 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.