Rozlišovanie duchov v manželstve

Ignaciánska múdrosť pre manželov

Páter Timothy M. Gallacher, O.M.V.

SVK Slovensky Christian Project Support, s.r.o.2021

Kniha: Rozlišovanie duchov v manželstve - Ignaciánska múdrosť pre manželov - Páter Timothy M. Gallacher, O.M.V.
Katalógové číslo: 419578 viac »
8,20

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rozlišovanie duchov v manželstve

Ignaciánska múdrosť pre manželov

Náš život je plný rozličných výkyvov. Pri úsilí správne sa v nich orientovať našlo nespočetné množstvo ľudí útechu a vedenie v Pravidlách rozlišovania od svätého Ignáca z Loyoly. Obľúbený autor kníh, kňaz a líder duchovných cvičení páter Timothy M. Gallagher sa už štyridsať rokov usiluje vysvetľovať a sprístupňovať pravidlá svätého Ignáca státisícom katolíkov, ktorí sa snažia byť citlivými na ,,pohnútky" vo svojich srdciach a dušiach. V tejto knihe páter Gallagher prichádza s ešte konkrétnejším poslaním: pomôcť aplikovať tieto pravidlá manželom a manželkám. NAJLEPŠIE NA TOM JE, ŽE SA DOZVIETE AJ RIEŠENIE, ČO SA S TÝM DÁ ROBIŤ! Svätý Ignác a páter Gallagher sa stanú vašimi sprievodcami, vďaka ktorým sa naučíte a spoznáte: - ako identifikovať a odstrániť duchovne škodlivé zvyky, - jedenásť foriem duchovnej neútechy a štyri spôsoby ako s ňou bojovať - prečo Boh dopúšťa vnútornú vyprahnutosť, - najľahší spôsob, ako sa dá odolať pokušeniu, - najzraniteľnejšie miesto vo svojom manželstve a to, ako ho posilniť, - štyri taktiky nepriateľa a milosťou naplnené reakcie na každú z nich, - päť spôsobov, akými Boh posilňuje manželov a manželky, ktorí sa snažia duchovne rásť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
419578
Názov
Rozlišovanie duchov v manželstve
Podnázov
Ignaciánska múdrosť pre manželov
EAN/ISBN
9788082310064
Forma
Brožovaná
Autor
Páter Timothy M. Gallacher, O.M.V.
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
152
Rozmer
145×215
Hmotnosť
0,26
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rozlišovanie duchov v manželstve zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.