Knižnica na Piatej avenue

Fiona Davis

SVK Slovensky TATRAN2021/09

Kniha: Knižnica na Piatej avenue - 1. vydanie - Fiona Davis
Katalógové číslo: 419194 viac »
Ušetríte až 3,23 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,67
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Knižnica na Piatej avenue

Príbeh lásky, v ktorom ožívajú tajomstvá veľkolepej newyorskej knižnice.

Knižnica na Piatej avenue je podmanivá óda na silu kníh, rodinné putá a krásu nájsť odvahu byť sám sebou. Veľkolepé prostredie ikonickej knižnice v New Yorku ožíva naprieč generáciami, pretože dve ženy z rodu Lyonsovcov, zasiahnuté tajomstvom a tragédiou, bojujú o vlastnú identitu. Fakt, že obe hľadajú vzácne zmiznuté knihy, ich núti stanoviť si jasný cieľ a žiť naplno.
Laura Lyonsová sa v roku 1914 prisťahuje s rodinou do budovy Newyorskej verejnej knižnice, kde sa jej manžel stal správcom. Laura je tvrdohlavá a vášnivá moderná žena, a tak si presadí štúdium žurnalistiky na Kolumbijskej univerzite. V škole sa pred ňou otvorí celkom nový svet. Priťahuje ju neviazaná bohéma v Greenwich Village a radikálna ženská skupina, ktorá bojuje za práva žien. Keď však z knižnice zmiznú vzácne zväzky, jej istoty sa začínajú rúcať.
Laurina vnučka Sadie získa v Newyorskej verejnej knižnici miesto kurátorky, o ktorom vždy snívala. Jej vytúžená práca sa však zmení na nočnú moru, keď sa zo slávnej zbierky Berg začnú strácať vzácne rukopisy. Pustí sa do pátrania na vlastnú päsť a hľadanie ju zavedie do dávnej minulosti až k Laure, ktorá celé desaťročia mlčala o pravom vinníkovi.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
419194
Názov
Knižnica na Piatej avenue
EAN/ISBN
9788022212038
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Fiona Davis
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
256
Rozmer
147×229
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Knižnica na Piatej avenue zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.