Záhrada víťazov

Kniha: Záhrada víťazov - 1. vydanie - Rhys Bowen
Katalógové číslo: 417113 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Záhrada víťazov

Záhrada víťazov je majstrovsky napísaný historický román, ktorý si získa pozornosť čitateľa už od prvej strany... Ďalšie výborné čítanie od oceňovanej autorky! Library Journal Bowenovej román nám pútavým spôsobom ukazuje, ako drasticky vojna zasahuje do života v zázemí, aké dôležité je priateľstvo a nezlomnosť ľudského ducha - schopnosť nevzdávať sa ani v bezvýchodiskovej situácii. Book Reporter Píše sa rok 1918 a Anglicko je vyčerpané vojnou, ktorá si vyberá daň na ľudských životoch. Dvadsaťjedenročná Emily Bryceová zo zámožnej rodiny sa už nedokáže viac nečinne prizerať utrpeniu a napriek nesúhlasu rodičov je odhodlaná vlastnými silami prispieť k víťazstvu. V tomto jej odhodlaní ju utvrdí aj príťažlivý pilot z Austrálie, ktorý ju presvedčí, že sa v nej skrýva oveľa viac, než si dovtedy myslela. Netrvá dlho, kým sa doňho zaľúbi a prijme jeho ponuku na sobáš. Keď jej milého znovu odvelia na front, Emily sa dobrovoľne prihlási do ženských pomocných poľnohospodárskych zborov a s pomocou ostatných dobrovoľníčok sa naučí obrábať pôdu a získa všetky potrebné zručnosti na prácu na farme. Hrou osudu sa po čase dostane na obrovské panstvo v Devonshire so zanedbanou bylinkovou záhradou. Práve tu Emily objaví dávno zabudnuté denníky ženy, ktorá zasvätila život liečivej sile bylín. Denníky sú pre Emily vítaným rozptýlením a záchranou vo chvíli, keď sa dopočuje tragické správy z frontu...

Prekladateľka: Denisa Ghaniová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
417113
Názov
Záhrada víťazov
EAN/ISBN
9788022023252
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Rhys Bowen
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
384
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Záhrada víťazov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.