Najvyšší súd SR k dani z pridanej hodnoty - Judikatúra

Judikatúra

Beáta Jarošová

SVK Slovensky EUROKÓDEX2021/07

Kniha: Najvyšší súd SR k dani z pridanej hodnoty - Judikatúra - Judikatúra - Beáta Jarošová
Katalógové číslo: 416558 viac »
Ušetríte až 2,66 € z bežnej ceny 33,00
A navyše získate 30 vernostných bodov
30,34
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Najvyšší súd SR k dani z pridanej hodnoty - Judikatúra

Judikatúra

Ambíciou tejto publikácie je napomôcť pri posudzovaní rôznych situácií riešených v praxi v súvislosti s aplikovaním zákona o dani z pridanej hodnoty (zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p.). Základné princípy uplatňovania DPH sú jednotné v rámci Európskej únie a sú upravené smernicou o DPH (smernica Rady 2006/112/ES o spoločnom systéme DPH). Závery Súdneho dvora EÚ v rámci jeho odpovedí na predložené prejudiciálne otázky členských štátov pri uplatňovaní DPH v praxi sú významným zdrojom informácií aj pri aplikovaní DPH v SR. Súdny dvor EÚ často poukazuje v konkrétnych prípadoch daňové orgány, daňoví poradcovia, advokáti, správne súdy a tiež Najvyšší súd SR vo svojich rozhodnutiach. Publikácia obsahuje 60 vybraných rozhodnutí vydaných správnymi senátmi Najvyššieho súdu SR, predmetom ktorých bolo rozhodovanie vo veciach podaných správnych žalôb proti rozhodnutiam Finančného riaditeľstva SR v súvislosti s predpísaním rozdielu dane z pridanej hodnoty daňovými úradmi vo väzbe na dokazovanie podľa daňového procesného predpisu [zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov]. Vzhľadom na uvedené môže byť táto publikácia užitočnou pomôckou pre podnikateľov, ekonómov, daňových poradcov, advokátov a študentov daňového práva.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
416558
Názov
Najvyšší súd SR k dani z pridanej hodnoty - Judika
Podnázov
Judikatúra
EAN/ISBN
9788081551024
Forma
Pevná
Autor
Beáta Jarošová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/07
Rozsah
316
Rozmer
175×245
Hmotnosť
0,61
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Najvyšší súd SR k dani z pridanej hodnoty - Judikatúra zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.