Skryté príčiny únavy a nedostatku energie

Zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie

Steven R. Gundry

SVK Slovensky Grada Publishing2021/07

Kniha: Skryté príčiny únavy a nedostatku energie - Zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie - Steven R. Gundry
Katalógové číslo: 416442 viac »
Ušetríte až 8,34 € z bežnej ceny 15,99
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,65
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Skryté príčiny únavy a nedostatku energie

Zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie

Autor bestselleru Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín a jeho voľného pokračovania Skryté tajomstvo dlhovekosti sa tentoraz zameral na jeden z hlavných problémov súčasnosti – na únavu a nedostatok energie, ktoré trápia čoraz viac ľudí. Vo svojej najnovšej knihe ponúka revolučný 6-týždňový program Energy Paradox, ktorý vám pomôže opäť získať chýbajúcu energiu, dobrú náladu, posliniť duševnú odolnosť a fyzickú výdrž.

Uznávaný lekár a profesor Steven R. Gundry nadväzuje vo svojej knihe Skryté príčiny únavy a nedostatku energie na predchádzajúce informácie o zdraví čriev a spája do súvislosti slabú imunitu s psychickými a fyzickými príznakmi únavy vrátane vyčerpania, depresie, úzkosti a spomaleného metabolizmu.

Pocit únavy, zlá nálada a nedostatok energie nie sú normálne, a to bez ohľadu na vašu pracovnú záťaž či vek. Únava je volanie tela o pomoc, ktoré nás má upozorniť, že niečo nie je v poriadku. Vo svojej klinickej práci profesor Gundry zistil, že pacienti, ktorí sa neustále sťažujú na únavu, majú takmer vždy niečo spoločné: zvýšenú priepustnosť čriev.

Vo svojej knihe Skryté príčiny únavy a nedostatku energie vám Steven R. Gundry ponúka informácie a nástroje potrebné na upokojenie autoimunitnej bitky, ktorá zúri vo vašom vnútri a vyčerpáva cenné zásoby energie, takže sa cítite vyčerpaní, ste náchylní na výkyvy nálad aj priberanie. Kniha prináša nové tipy, ako zvýšiť produkciu mitochondriálnej energie a vyživovať mikrobióm. Nové recepty spolu so zoznamom potravín odporúčaných na zvýšenie energie a tiež tých, ktorým by ste sa mali vyhnúť, vám pomôžu vziať život späť do vlastných rúk a dodávajú vám energiu potrebnú na to, aby ste sa cítili a vyzerali čo najlepšie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
416442
Názov
Skryté príčiny únavy a nedostatku energie
Podnázov
Zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie
EAN/ISBN
9788080902049
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Steven R. Gundry
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/07
Rozsah
256
Rozmer
167×240 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
52%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Skryté príčiny únavy a nedostatku energie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.