Bremeno minulosti (Audiokniha CD-MP3)

Dominik Dán

SVK Slovensky Publixing2021/07

Kniha: Bremeno minulosti (Audiokniha CD-MP3) - Dominik Dán
Katalógové číslo: 415505 viac »
12,81

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bremeno minulosti (Audiokniha CD-MP3)

Práca na oddelení vrážd pripomínala niekedy Krauzovi jazdu na horskej dráhe raz hore, raz dolu, raz nevedeli, kam skôr skočiť, inokedy akoby si vrahovia vybrali náhradné voľno. Za excelentné a expresné vyriešenie posledného prípadu si Krauz s Canisom vyslúžili šťavnaté odmeny a šéfov sľub, že až do nového prípadu majú od roboty pokoj. Canis si mädlil ruky, tešil sa na príjemnejšiu časť horskej dráhy, na pohodový režim, na pivné orgie s doktorom Lengyelom, no Krauz pochybovačne krútil hlavou neveril, že by im osud doprial. Na pár dní nechali kolegov Burgera a Hanzela samých, nech sa s vykopanou kostrou popasujú, ako vedia, no v piatok ich osud dobehol. Nová vražda a zase v piatok! Krauz mal na poobedie úplne iné plány, no záhadná smrť vysokoškolského profesora mu ich prevrátila hore nohami. Namiesto vytúženého voľna sa dvojica detektívov z ničoho nič ocitne uprostred dvoch závažných prípadov, lebo Burger sa im priznal so starým hriechom, s hriechom z minulosti, ktorý postavil vyšetrovanie kostrového nálezu do úplne iného svetla. Res modo formosa foris est, intus maculosa. Vec navonok krásna býva vnútri poškvrnená. Tibullus Interpret: Martin Mňahončák
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
415505
Názov
Bremeno minulosti (Audiokniha CD-MP3)
EAN/ISBN
5060374032309
Autor
Dominik Dán
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/07
Rozmer
140×120
Hmotnosť
0,10
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
20%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bremeno minulosti (Audiokniha CD-MP3) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.