Rodina pre začiatočníkov

Sarah Morgan

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2021/07

Kniha: Rodina pre začiatočníkov - 1. vydanie - Sarah Morgan
Katalógové číslo: 415380 viac »
Ušetríte až 5,21 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,69
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Rodina pre začiatočníkov

Newyorská kvetinárka Flora je so svojím životom navonok spokojná, no málokto o nej vie, že sa s ňou osud nemaznal. Ako dieťa osirela a vychovávala ju teta, ktorá jej dala pocítiť, že je iba nechcené bremeno. Flora odvtedy nezažila pocit, že niekam patrí... až kým nestretla príťažlivého vdovca Jacka. Jackova dcéra, tínedžerka Izzy, sa zo všetkých síl snaží nezosypať. Odkedy jej zomrela mama, starostlivosť o otca a mladšiu sestru bola to jediné, pri čom sa cítila bezpečne. Navyše ju ťaží mamino tajomstvo, na ktoré prišla krátko pred jej smrťou. Keď zistí, že jej otec má novú priateľku, vstúpi do svojej najhoršej nočnej mory. Aby toho nebolo málo, otec Floru pozve na každoročnú letnú dovolenku do Anglicka, k najlepšej kamarátke jeho zosnulej manželky. Flora sa všemožne usiluje získať si Izzinu priazeň, tá je však odhodlaná držať si ju od tela. Ako leto plynie, predsa len medzi nimi vzniká opatrné puto. Obe, Flora aj Izzy, musia prekročiť svoje hranice, aby sa naučili, že rodina je neraz zložitá spleť vzťahov, do ktorých treba dozrieť a predovšetkým im treba dať šancu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
415380
Názov
Rodina pre začiatočníkov
EAN/ISBN
9788057301158
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sarah Morgan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/07
Edícia
Fortuna Litera
Rozsah
352
Rozmer
140×200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rodina pre začiatočníkov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.