Slovensko - Sprievodca

Spectacular Slovakia

SVK Slovensky The Rock2021

Kniha: Slovensko - Sprievodca - Spectacular Slovakia
Katalógové číslo: 415065 viac »
Ušetríte až 2,79 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,11
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Slovensko - Sprievodca

Spectacular Slovakia

Spoznajte top pamiatky, ale aj miesta, na ktoré vás iní knižní sprievodcovia nezavedú. Medzinárodný tím edície Spectacular Slovakia precestoval celé Slovensko a už aj v slovenčine prináša už druhé vydanie svojich postrehov z ciest. Praktické informácie o pamiatkach na úvodných stranách bedekra vám pomôžu čo najjednoduchšie naplánovať veľký výlet po Slovensku, ale aj predĺžený víkend v ktorejkoľvek jeho časti. Chcete cestovať za hradmi, za turistikou, za jaskyňami, alebo vás zaujíma niečo iné? Našich 37 tematických článkov pamätá takmer na všetko. Pri každej z tém sú konkrétne odporúčania aj prehľady najvýznamnejších atrakcií. V bedekri nájdete: *top pamiatky a podrobné informácie o viac ako 450 atrakciách *3D nákresy pamiatok s fotkami z interiéru a praktickými popismi *mapy historických centier miest a viac ako 1 000 fotografií *37 tematických turistických článkov s odporúčaniami čo vidieť (témy ako hrady, jaskyne, turistika, nevšedné *zážitky, tipy pre rodiny s deťmi či nápady ako ušetriť) *návrh plánu ako precestovať Slovensko za 7 dní *výber top reštaurácií a hotelov *kalendár podujatí *rozkladacia mapa Slovenska. Začítajte sa do obsahu a pustite sa do objavovania príbehu stredovekých miest. Ochutnajte s nami kráľovské víno. Spoznajte regióny v súvislostiach. Prejdite sa roklinami Slovenského raja, zajazdite si na tanku alebo pozorujte medvede v divokej prírode Tatier. Vydajte sa na cestu a objavte, čo všetko ponúka veľkolepé Slovensko (Spectacular Slovakia).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
415065
Názov
Slovensko - Sprievodca
Podnázov
Spectacular Slovakia
EAN/ISBN
9788089988105
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Edícia
Spectacular Slovakia
Rozsah
304
Rozmer
137×225
Hmotnosť
0,50
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovensko - Sprievodca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.