Panstvo Beauchamp

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2021/09

Kniha: Panstvo Beauchamp - 1. vydanie - Danielle Steel
Katalógové číslo: 415014 viac »
Ušetríte až 1,55 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,35
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Panstvo Beauchamp

Winnie Farmingtonová v mladosti snívala o tom, že vyštuduje univerzitu, presťahuje sa do New Yorku a bude pracovať vo vydavateľstve. Do cesty sa jej však postavil skutočný život. Vrátila sa do rodného mestečka a starala sa o chorú matku. Po rokoch v otravnom zamestnaní a v neuspokojivom vzťahu dospela Winnie k záveru, že sny žijú tí druhí. Útechu nachádza len v pozeraní britského seriálu Panstvo Beauchamp, ktorý sa odohráva na veľkom norfolkskom zámku. Bohatý svet pánov a sluhov stvárnený skvelými hercami sa stane pre ňu doslova únikom pred svetom. Jedného dňa, keď sa zmaria aj posledné nádeje na povýšenie v práci a podraz zažije aj v súkromnom živote, dospeje k zásadnému rozhodnutiu. Zbalí sa a odletí do Anglicka, aby sa pozrela na miesto, kde sa nakrúca jej obľúbený seriál. Ubytuje sa v malom penzióne, v ktorom sa hneď cíti ako doma. Brat a sestra, žijúci na zámku, kde sa filmuje, pôsobia skôr ako starí známi než ako britská šľachta. Navyše, seriál s pestrým obsadením a aférami mimo scény predstavuje drámu samu osebe a Winnin svet tak ožíva priamo na pľaci. Napokon sa Winnie odhodlá na najväčší krok v živote. Sny totiž treba nasledovať, lebo človek nikdy nevie, aký zázrak sa stane. 

Z anglického originálu Beauchamp Hall (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2018) preložil Alojz Keníž.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
415014
Názov
Panstvo Beauchamp
EAN/ISBN
9788055179315
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
280
Rozmer
200×125×26 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Panstvo Beauchamp zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.