Predávkovanie smrťou

Kniha: Predávkovanie smrťou - 1. vydanie - Agatha Christie
Katalógové číslo: 414747 viac »
Ušetríte až 2,94 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
Séria kníh: Kráľovná anglickej detektívky
Kráľovná anglickej detektívky
Titul je zaradený v tejto sérii
10,96
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Predávkovanie smrťou

Detektívny román Predávkovanie smrťou z roku 1940 vychádza u nás prvý raz, čo iste ocenia všetci slovenskí milovníci tvorby legendárnej spisovateľky. Podobne ako v románe Päť malých prasiatok aj v tejto knihe Agatha Christie siahla po známej detskej riekanke, ktorej verše korešpondujú s postupom Poirotovho pátrania. Kráľovná zločinu aj tentoraz vytvorila mimoriadne dômyselnú zápletku a ponúkla nám jej brilantné rozuzlenie. The Scotsman V živote slávneho Hercula Poirota sa ani taká banálna záležitosť ako návšteva zubára nemôže odohrať bez toho, aby došlo k vražde. Zopár hodín po jeho odchode z ordinácie nájdu doktora Morleyho s guľkou v hlave a pištoľou na dlážke. Onedlho vyjde najavo, že pán Amberiotis, jeden z Morleyho pacientov, ktorých v ten deň ošetril, zomrel na predávkovanie lokálnym anestetikom. Polícia na čele s hlavným inšpektorom Jappom sa domnieva, že ide o klasický prípad vraždy a následnej samovraždy: doktor Morley neúmyselne zabil pacienta nadmernou dávkou anestetika, a keď si uvedomil svoju chybu, vzal si život. Poirotovi však táto teória nedáva zmysel a čoskoro sa ukáže, že jeho tušenie bolo správne... 

Prekladateľka: Alexandra Ruppeldtová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
414747
Názov
Predávkovanie smrťou
EAN/ISBN
9788022023221
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Agatha Christie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/08
Rozsah
176
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Predávkovanie smrťou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.