A čo tak interrupcia?

Päivi a Niila Räsänen

SVK Slovensky Vydavateľstvo Creativpress2020

Kniha: A čo tak interrupcia? - Päivi a Niila Räsänen
Katalógové číslo: 414557 viac »
Ušetríte až 0,14 € z bežnej ceny 4,00
A navyše získate 3 vernostné body
3,86
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: A čo tak interrupcia?

Umelé prerušenie tehotenstva je citlivou a bolestivou témou. Ovplyvňuje oveľa širší okruh ľudí, ako sa zvykneme domnievať. Medzi nami žijú stovky tisíc žien, ktoré zažili potrat na vlastnom tele, rovnaký počet otcov, ktorí stratili svoje bábätká, a desiatky tisíc zdravotníckych pracovníkov, ktorí sa na týchto potratoch zúčastnili. Viac ako pol milióna legálnych potratov vo Fínsku za obdobie takmer päťdesiatich rokov znamená bremeno viny, odmietnutia a ticha, v ktorom je ťažké poctivo čeliť faktom. Teraz je čas o interrupciách diskutovať. Teraz je čas rozprávať o ľudských právach, rovnako o právach matky ako aj dieťaťa. Právo na vlastný život je najzákladnejším právom každého človeka. Z tohto dôvodu potrebujeme odpovědna otázku, kedy sa život človeka začína. Biológia, ako aj kresťanský pohľad na ľudstvo, vydáva jednoznačné svedectvo o ľudských vlastnostiach dieťaťa v lone matky. Nemali by sme o interrupciách mlčať, ale pri rozhovoroch na túto tému potrebujeme posolstvo milosti a odpustenia. Táto kniha je príspevkom fínskej lekárky a poslankyne parlamentu Päivi Räsänen k súčasnej diskusii o interrupciách. Odporúčame aj ďalšie knihy od manželov Päivi a Niila Räsänen z tejto série: A čo tak manželstvo? a A čo tak eutanázia? Ponúkame inšpirujúce, povzbudivé čítanie a solídne argumenty na podporu diskusií v časoch meniacich sa svetonázorov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
414557
Názov
A čo tak interrupcia?
EAN/ISBN
9788071310860
Forma
Brožovaná
Autor
Päivi a Niila Räsänen
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
110
Rozmer
140×168
Hmotnosť
0,12
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
A čo tak interrupcia? zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.