Jablonecko z nebe

Jakub Chovan; Radka Srněnská

CZE Česky Malované mapy2021/06

Kniha: Jablonecko z nebe - Jakub Chovan; Radka Srněnská
Katalógové číslo: 414098 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jablonecko z nebe

 

Kde se nachází jediná ozubnicová železnice v Čechách, kterou rozhlednu považujete za nejhezčí a které město se pyšní největší městskou vodní nádrží ve střední Evropě? Prolistujte tuto knihu. Odpoví vám na vaše otázky a představí region Jablonecko z nebe.
V knize si prohlédnete jak z nebe vypadá město skla, bižuterie a šperků a které je nazýváno též branou Jizerských hor - Jablonec nad Nisou. Uvidíte také "Jablonecké moře", rozhledny Královku, Bramberk, Slovanku, Černou studnici, Nisanku, Kopaninku nebo Štěpánku, vodní nádrže Bedřichov, Josefův Důl nebo Souš, Smržovský železniční viadukt, zříceninu hradu Vranov, Malou Skálu, Suché skály, zámek Návarov, Protrženou přehradu, města, obce a osady Janov nad Nisou, Bedřichov, Jiřetín pod Bukovou, Horní Maxov, Smržovku, Maršovice, Rádlo, Rychnov u Jablonce nad Nisou, Frýdštejn, Jenišovice, Železný Brod, Koberovy, Plavy, Zlatá Olešnice, Velké Hamry, Tanvald, Desná, Kořenov nebo Jizerka. A je toho mnohem víc, co v knize uvidíte netradičním pohledem. 
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
414098
Názov
Jablonecko z nebe
EAN/ISBN
9788088259954
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jakub Chovan; Radka Srněnská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/06
Rozsah
144
Rozmer
252×171 mm
Hmotnosť
0,71
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jablonecko z nebe zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.