Moderný samuraj

10 krokov k sile a úspechu

Antony Cummins

SVK Slovensky IKAR2021/09

Kniha: Moderný samuraj - 10 krokov k sile a úspechu - 1. vydanie - Antony Cummins
Katalógové číslo: 413841 viac »
Ušetríte až 1,66 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,24
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Moderný samuraj

10 krokov k sile a úspechu

Vydajte sa po starodávnej Ceste samuraja! Japonskí samurajovia boli po stáročia poprednými osobnosťami spoločnosti. Svoju pozíciu si udržiavali vďaka pevnej vôli, zenovskému sebaovládaniu a sociálnym zručnostiam, ktoré využívali pri budovaní klanov. V dnešnom svete, zameranom na okamžité potešenie a pôžitky, môže byť Cesta samuraja veľkou výzvou, no každému, kto sa ňou vydá, prinesú nesmierne veľa. Táto samurajská príručka, plná aktivít a tipov, sa snaží aplikovať hlavné cnosti, disciplínu a tradície slávnych japonských bojovníkov na dnešného človeka. Naučte sa ovládať svoju myseľ a emócie, zdokonaľte svoje zručnosti húževnatou prácou, vybudujte si sieť oddaných priaznivcov, získajte majstrovstvo v zvolenom odbore a dosiahnite svoje ciele. Starodávni samurajovia boli mužmi elity, no dnes sú rod a spoločenské postavenie z hľadiska Cesty samuraja nepodstatné. Pevné odhodlanie je to, čo potrebujete, aby ste sa stali lepším človekom. Anthony Cummins je odborníkom na dejiny a život v Japonsku. Je autorom viacerých kníh venovaných téme samurajstva. Vedie projekt na obnovenie činnosti samurajskej školy Natorirjú a pripravil prvé preklady jej výcvikových príručiek zo 17. storočia do angličtiny. Je oddaným nasledovateľom Cesty samuraja. Viac sa dozviete na stránke www.natori.co.uk. Z anglického originálu preložili Martin Katuščák a František Paulovič.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
413841
Názov
Moderný samuraj
Podnázov
10 krokov k sile a úspechu
EAN/ISBN
9788055178646
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Antony Cummins
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
248
Rozmer
135×215 mm
Hmotnosť
0,38
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Moderný samuraj zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.