Ako sa zbaviť úzkosti

Stratégie na správne nastavenie mysle a prekonanie zábran

Alice Boyes

SVK Slovensky IKAR2021/09

Kniha: Ako sa zbaviť úzkosti - Stratégie na správne nastavenie mysle a prekonanie zábran - 1. vydanie - Alice Boyes
Katalógové číslo: 412559 viac »
10,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako sa zbaviť úzkosti

Stratégie na správne nastavenie mysle a prekonanie zábran

Pocity obáv, úzkosti a strachu nie sú pre nikoho z nás príjemné. Hlavne vtedy, ak preberajú vládu nad našimi životmi a správaním. Alice Boyesová, autorka a expertka na kognitívno-behaviorálne terapie, vo svojej knihe Ako sa zbaviť úzkosti ponúka účinné metódy na zdolanie úzkostlivých stavov a porúch. Sústreďuje sa na oblasť osobných, ale aj profesionálnych problémov a je pripravená pomôcť každému. Ľudia, ktorí často pociťujú obavy a úzkosť, sa utápajú v úvahách o vlastnom konaní, nie sú so sebou spokojní a neustále hľadajú spôsob, ako sa zdokonaliť. Práve v tomto procese sa zablokujú najčastejšie a snažia sa svoje problémy riešiť prostredníctvom motivačnej literatúry, ktorá im sľubuje kariérny úspech. Najdôležitejšie však je, aby sa sústredili na zbavenie sa úzkosti, ktorou trpia. Jej najčastejšími príznakmi sú nekonečné zvažovanie, predstavy katastrofických scenárov, perfekcionizmus vo všetkom, čo robia a mimoriadne kritické sebahodnotenie. Táto kniha vám pomôže na ceste k rozpoznaniu a prekonaniu negatívnych pocitov, ktoré vám znepríjemňujú život. Z anglického originálu The anxiety toolkit: strategies for fine-tuning your mind and moving past your stuck points (Penguin Random House Company, New York, 2015) preložila Elvíra Haugová a Dominika Balážová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
412559
Názov
Ako sa zbaviť úzkosti
Podnázov
Stratégie na správne nastavenie mysle a prekonanie
EAN/ISBN
9788055178509
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Alice Boyes
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
248
Rozmer
210×137×25 mm
Hmotnosť
0,37
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako sa zbaviť úzkosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.