Veľká kniha rastlín, hornín, minerálov a skamenelín

SVK Slovensky IKAR2021/09

Kniha: Veľká kniha rastlín, hornín, minerálov a skamenelín - 1. vydanie
Katalógové číslo: 412217 viac »
Ušetríte až 5,51 € z bežnej ceny 49,90
A navyše získate 44 vernostných bodov
44,39
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Veľká kniha rastlín, hornín, minerálov a skamenelín

Veľká kniha rastlín, hornín, minerálov a skamenelín je unikátne, bohato ilustrované dielo, ktoré v ucelenej forme podáva obraz flóry celej strednej Európy. Aktualizované texty pútavou formou predkladajú informácie o živote, rozmnožovaní, rozširovaní, výskyte rastlín a o ich význame pre človeka, ako aj údaje o ochrane rastlín, prírodných rezerváciách a chránených územiach. V osobitnej časti sa kniha venuje minerálom, horninám a skamenelinám. Hlavnou časťou a ťažiskom celého diela sú informácie o viac ako 1700 druhoch rastlín, ktoré sú vyobrazené na jedinečných veľkých farebných ilustráciách. Ich autorom je známy akademický maliar † Jindřich Krejča. Tomuto vynikajúcemu výtvarníkovi sa s neuveriteľnou presnosťou podarilo zobraziť aj voľnému oku neviditeľné detaily rastlín, a tak harmonicky skĺbiť svet reality s výtvarným umením. Najnovšie vydanie predstavuje obsahovo prepracované, aktualizované a doplnené dielo, na ktorom pracovali desiatky posudzovateľov, recenzentov, pôvodných i nových autorov – odborníkov vo svojej oblasti. Dielo je jediné svojho druhu, aké bolo doteraz na Slovensku publikované, preto je už desaťročia vyhľadávané nielen odborníkmi a študentmi, ale i laickou verejnosťou. Nemalo by chýbať v žiadnej rodinnej knižnici.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
412217
Názov
Veľká kniha rastlín, hornín, minerálov a skamenelí
EAN/ISBN
9788055168821
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Edícia
Príroda
Rozsah
388
Rozmer
230×295 mm
Hmotnosť
2,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veľká kniha rastlín, hornín, minerálov a skamenelín zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.