Jiří Surůvka. ARTKIOSK / Mona

Vladimír Beskid

SVK Slovensky Galéria umenia Ernesta Zmetáka v NZ2020

Kniha: Jiří Surůvka. ARTKIOSK / Mona - Vladimír Beskid
Katalógové číslo: 411489 viac »
Ušetríte až 0,57 € z bežnej ceny 5,00
A navyše získate 4 vernostné body
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
4,43
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Jiří Surůvka. ARTKIOSK / Mona

Katalóg výstavy, ktorá pre protipandemické opatrenia bola zrušená Publikácia tak sčasti nahrádza prezentáciu českého umelca na slovenskej scéne. Doc. Mgr. Jiří Surůvka (nar. 1961 v Ostrave) je popredný český umelec, performer, kurátor a vysokoškolský pedagóg. Absolvent Pedagogickej fakulty OU v Ostrave (1991). Od začiatku 90. rokov sa presadil ako kľúčová postava ostravskej scény s medzinárodným uznaním. Známy je tiež ako jeden zo spoluzakladateľov kabaretu Návrat mistrů zábavy (1998), medzinárodného festivalu performance Malamut (1994) alebo výstavného projektu Kolmo k ose. Je členom skupiny František Lozinki (od 2005). V roku 2015 získal Cenu od V. Havlíka pre českého umelca nad 35 rokov. V súčasnosti vyučuje na Fakulte umení Ostravskej univerzity v Ostrave, je vedúcim Ateliéru video, intermédií a performance. Žije a tvorí v Ostrave. Katalóg predstavuje vybrané diela z intermediálneho artkiosku Jiřího Surůvky. Jeho osobitosťou sú predovšetkým aktivistické a performatívne umenie, ktoré sa prelieva do iných médií a obrazových podôb, ale aj osobitý digitálny print-airbrush na riedke syntetické plátno, ktoré dáva jeho obrazovým postavám podivné čaro. Projekt vrátane vydania katalógu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
411489
Názov
Jiří Surůvka. ARTKIOSK / Mona
EAN/ISBN
9788089330669
Forma
Brožovaná
Autor
Vladimír Beskid
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
40
Rozmer
230×300
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jiří Surůvka. ARTKIOSK / Mona zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.