10 zázrakov ruženca

Donald H. Calloway

SVK Slovensky Zachej2021

Kniha: 10 zázrakov ruženca - Donald H. Calloway
Katalógové číslo: 411046 viac »
7,28

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: 10 zázrakov ruženca

Ruženec. Drevený, farebný, korálikový, perličkový, do vrecka či v podobe prstienka alebo náramku. Je známy ako mariánska pobožnosť; a akoby aj nie, keď ho tvorí dlhý rad Zdravasov. Čo je zázračné na modlitbe, pri ktorej sa nám myšlienky zatúlajú už pri druhom desiatku? Otec Calloway v knihe 10 zázrakov ruženca spojil rozprávanie o historických udalostiach s príbehmi zo života a tiež so slovami svätých a pápežov, aby ponúkol odpoveď na túto otázku. Áno, modlitba ruženca možno trvá dlhšie. Keby sme si však uvedomovali jej moc a silu, siahli by sme po ruženci častejšie. Ruženec je modlitba, ktorej pôvod presahuje hranice zeme. Je zbraňou, kyticou, nástrojom odpustenia, nádejou budúcnosti a hýbateľom dejín. Milovaný svätými, odporúčaný pápežmi, darovaný ľuďom samotnou Pannou Máriou. Ruženec je zázrakom pre každého z nás. Otec Donald Calloway je tiež autorom bestselleru Zasvätenie sa svätému Jozefovi, cirkevne schválenej knihy, ktorá môže spustiť veľké hnutie zasvätenia sa mocnému orodovníkovi, ktoré zmení svet k lepšiemu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
411046
Názov
10 zázrakov ruženca
EAN/ISBN
9788082113061
Forma
Brožovaná
Autor
Donald H. Calloway
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
160
Rozmer
140×210
Hmotnosť
0,02
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
10 zázrakov ruženca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.