Hokejové rýchlovky

Jana Šimkovičová

SVK Slovensky Supershape2021

Kniha: Hokejové rýchlovky - Jana Šimkovičová
Katalógové číslo: 410834 viac »
Ušetríte až 2,21 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 17 vernostných bodov
17,69
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hokejové rýchlovky

Viete, ako sa stravujú známe hokejové osobnosti? Teraz ich môžete mať aj vo vašej kuchyni. Inšpirujte sa ich obľúbenými receptami na rýchle a výživné jedlá a presvedčte sa, že aj zdravá strava chutí výborne. V knihe HOKEJOVÉ RÝCHLOVKY nájdete: *52 chutných, jednoduchých a rýchlych fit receptov z bežne dostupných surovín. *Hodnotné profily známych hokejových osobností. *Archívne fotografie z významných hokejových momentov. *Užitočné rozhovory s uznávanými odborníkmi ohľadom zdravej stravy a pohybu. *Označenia receptov pre ľudí s intoleranciami na lepok či laktózu a ďalšími obmedzeniami. *Čas prípravy, počet porcií a výživové hodnoty pri každom recepte. / Referencie: / Mám nádej, že táto kniha poteší množstvo fanúšikov, športovcov, rodičov a každého, kto má rád chutné, rýchle a zdravé jedlo. Pretože nielen poctivý tréning, ale aj kvalitná strava ovplyvňuje náš výkon. Teším sa preto, že sa spojilo toľko hokejových osobností, aby vás inšpirovali aj na ceste k zdravému životnému štýlu. Miroslav Šatan  Každý športovec by mal okrem tréningov brať rovnako vážne aj stravu. Strava je tá, ktorá mu dovolí kvalitnejšie trénovať, aj sa rýchlejšie zregenerovať. Preto si myslím, že táto kniha je veľmi dobrá pomôcka pre športovcov, či už začínajúcich, ale aj poročilých. Maroš Molnár
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
410834
Názov
Hokejové rýchlovky
EAN/ISBN
9788097237776
Forma
Pevná
Autor
Jana Šimkovičová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
292
Rozmer
180×245
Hmotnosť
1,09
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hokejové rýchlovky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.