Nemusíš prosiť

Kniha: Nemusíš prosiť - 1. vydanie - Zdenka Wenzlová Švábeková
Katalógové číslo: 410828 viac »
13,69

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nemusíš prosiť

"Keď neviete, čo ďalej a myslíte si, že sa váš život dostal na hranicu neúnosnosti, čítajte o živote Rebeky. Ženy, ktorá počas mnohých rán vstávala z popola, aby mohla žiť. Čo tomu predchádzalo a prečo tomu tak bolo? Bolo to pre nedostatky v našom systéme? Prečo štát posiela svojich doterajších chránencov nepripravených na svet za bránami detského domova? Kam sa uberal život ženy odo dňa ako opustila takéto zariadenie? Ako pociťovala fakt, že jej tmavá pleť každému prezrádzala, že patrí k najvýznamnejším menšinám na Slovensku? Bude jej zápas so životom v ktorom mala vládnuť človečina, ale naopak prevládala džungľa, úspešný? Alebo ju stiahne so sebou prúd života jej matky? Akú hĺbku má v sebe veta: Nemusíš prosiť, v očiach čítam tvoje tiesne? Príbeh zo života Rebeky, mladej rómskej ženy, obsahuje veľa otázok, prekvapivých odpovedí a je plný nečakaných zvratov."

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
410828
Názov
Nemusíš prosiť
EAN/ISBN
9788081973604
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Zdenka Wenzlová Švábeková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/05
Rozsah
304
Rozmer
215×153×30 mm
Hmotnosť
0,52
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mária Uhrová 5 z 5
03.09.2022 15:31:29

Silný príbeh a skvostne napísaný. Ako každý od Zdenky Wenzlovej. So šťastným koncom, našťastie. Detský domov a Rómka. Krutý osud dievčiny po dovŕšení plnoletosti a vstupe do života, do ktorého sa chcela úspešne zaradiť. Nevyšlo jej to. My, ktorí sme mali alebo máme rodičov alebo iných príbuzných ani netušíme, aké nástrahy po opustení detského domova na mladých číhajú. V strhujúcom príbehu tejto vynikajúcej spisovateľky sa dočítame pre nás takmer neuveriteľnú, odvrátenú stránku života spoločnosti, až pri nej mrazí. Ako protipól sa našťastie nájdu aj ľudia s dobrým srdcom, ochotní pochopiť a pomôcť. Nakoniec zvíťazí ľudskosť a šťastie. Zdenka, ďakujem a píš ďalej!