Napriek všetkému povedať životu áno

Viktor E. Frankl

SVK Slovensky Eastone2021/05

Kniha: Napriek všetkému povedať životu áno - Viktor E. Frankl
Katalógové číslo: 410732 viac »
Ušetríte až 1,78 € z bežnej ceny 10,99
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,21
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Napriek všetkému povedať životu áno

Znovuobjavené majstrovské dielo autora medzinárodného bestsellera Hľadanie zmyslu života, ktoré dáva nádej aj v neistých časoch. Kniha Napriek všetkému povedať životu áno sú úplne prvé originálne prednášky Viktora Frankla, ktoré mal iba 11 mesiacov po oslobodení z koncentračného tábora. Tieto prednášky čiastočne obsahujú náznak niektorých myšlienok, ktoré neskôr rozpracoval v Hľadaní zmyslu života, ale obsahujú aj iné myšlienky a nejde o rovnaké texty. Prednášky vyšli pôvodne knižne v nemčine, ale nikdy predtým nevyšli v slovenčine, dokonca ani v angličtine, až teraz. Tieto dve knihy sa navzájom myšlienkovo dopĺňajú. Jedenásť mesiacov po oslobodení z nacistických koncentračných táborov uskutočnil psychiater a neurológ Viktor E. Frankl vo Viedni sériu verejných prednášok. Profesor Frankl, ktorý sa krátko nato stal známym na celom svete, v nich vysvetlil svoje ústredné myšlienky o zmysle, odolnosti a dôležitosti prijatia života aj napriek veľmi nepriaznivým udalostiam. Franklove slová silno rezonujú aj v súčasnosti, keď svet čelí čoraz vážnejším klimatickým a ekologickým hrozbám, prehlbujúcej sa sociálnej aj názorovej nerovnosti a veľkej ekonomickej neistote. Autor ponúka zaujímavý pohľad na odporúčanie žite tak, akoby ste dostali druhú šancu a odhaľuje svoje základné presvedčenie, že každá kríza v sebe zahŕňa príležitosť. Napriek nevýslovným hrôzam koncentračných táborov Frankl pozorovaním sily svojich spoluväzňov zistil, že vždy je možné povedať životu áno. Toto poznanie je hlboká a nadčasová lekcia pre nás všetkých.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
410732
Názov
Napriek všetkému povedať životu áno
EAN/ISBN
9788081094170
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Viktor E. Frankl
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/05
Rozsah
144
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Napriek všetkému povedať životu áno zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.