Modlitba zameraná na Boha

Zac Poonen

SVK Slovensky Vivit2021

Kniha: Modlitba zameraná na Boha - Zac Poonen
Katalógové číslo: 410376 viac »
Ušetríte až 1,04 € z bežnej ceny 6,00
A navyše získate 4 vernostné body
4,96
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Modlitba zameraná na Boha

Biblia nám dáva istotu, že Boh vypočuje každú modlitbu, ktorá je v súlade s Jeho vôľou. No možno aj vy často premýšľate, či sú vaše modlitby obsiahnuté v tomto vzácnom zasľúbení. Táto kniha poukazuje na to, že modlitba je v prvom rade záležitosťou srdca. A aby bola modlitba v súlade s Božou dokonalou vôľou, musí byť v súlade s Božou vôľou predovšetkým srdce modlitebníka. Brat Poonen v tejto knihe ponúka výklad Písma, aby mohol každý jej čitateľ preskúmať svoje srdce a z Pánovej milosti vstúpiť do víťazného modlitebného života. Existuje len jediný dôkaz Božieho požehnania, a to ten, že sa stávaš stále viac podobný Kristovi Zac Poonen Zac Poonen je pastorom v zbore CFC (Christian Fellowship Church), v Bangalúre v Indii, ktorý vznikol ako malé rodinné spoločenstvo. Skrze túto službu vzniklo po celej Indii aj v iných krajinách sveta mnoho zborov CFC. Zac Poonen, pôvodne dôstojník indického námorníctva, slúži Pánovi Ježišovi ako učiteľ Slova už viac ako 50 rokov. Vo svojich kázňach kladie dôraz na nevyhnutnosť znovuzrodenia sa, na posvätenie vnútorného života kresťana, na nevyhnutnosť morálnej aj finančnej integrity, života v moci Ducha Svätého a na hlásanie právd Evanjelia. Za svoju službu Pánovi nikdy neprijímal ani neprijíma plat a celý život živil seba aj svoju rodinu výrobou stanov podobne ako apoštol Pavol. Ani za vydanie tejto knihy, ktorú držíte v rukách, nežiadal nijaký honorár.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
410376
Názov
Modlitba zameraná na Boha
EAN/ISBN
9788081750717
Forma
Brožovaná
Autor
Zac Poonen
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
120
Rozmer
110×165
Hmotnosť
0,09
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Modlitba zameraná na Boha zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.