Základy správneho práva (5. aktualizované vydanie)

Janka Hašanová

SVK Slovensky Aleš Čenek,s.r.o.2021

Kniha: Základy správneho práva (5. aktualizované vydanie) - Janka Hašanová
Katalógové číslo: 409569 viac »
28,42

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Základy správneho práva (5. aktualizované vydanie)

Znalosť problematiky správneho práva a verejnej správy tvorí základný a neodmysliteľný rámec vedomostí, ktoré si musí osvojiť každý jednotlivec, uvažujúci nad pôsobením v štruktúrach verejného sektora. Autori, vedomí si tejto skutočnosti, sa pokúsili vytvoriť relatívne komplexné spracovanie základných inštitútov správneho práva a verejnej správy. Publikácia má osobitné účelové určenie. Je určená predovšetkým študentom vysokých škôl s právnym a bezpečnostno-právnym zameraním, ktorí sa v zmysle profilu absolventa odborne pripravujú na pôsobenie v orgánoch verejnej správy a verejných zboroch. Cieľom publikácie nie je odhaľovať a systematizovať nové vedecké poznatky v oblasti verejnej správy a správneho práva či vytvárať nové prístupy pri skúmaní správnej vedy a vedy správneho práva. Práve naopak, vzhľadom na osobitné účelové určenie tejto publikácie bolo snahou autorov pripraviť študijný materiál, ktorý prehľadným a všeobecne zrozumiteľným spôsobom objasňuje základný pojmový aparát správnych vied, odhaľuje primárne väzby medzi jednotlivými právnymi inštitútmi správneho práva a pomôže tak študentom náležite sa orientovať v spleti platných administratívnoprávnych noriem. Verejná správa je objektom neustálych zmien, keďže vývojom spoločnosti sa menia aj predpisy správneho práva. Autori, vedomí si tejto skutočnosti, reagujú na zmeny v právnej úprave a prinášajú 5. upravené vydanie, ktoré reflektuje jednak novely právnych predpisov, jednak učebné osnovy predmetu Správne právo. Pri spracovaní aktualizovaného vydania učebnice autori vychádzali z najnovších poznatkov právnej teórie a praxe a z právnych predpisov platných a účinných k 1. 2. 2021.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
409569
Názov
Základy správneho práva (5. aktualizované vydanie)
EAN/ISBN
9788073808426
Forma
Brožovaná
Autor
Janka Hašanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
404
Rozmer
170×240
Hmotnosť
0,61
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
6%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Základy správneho práva (5. aktualizované vydanie) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.