Malé jablko

Katarína Hybenová

SVK Slovensky TATRAN2021/04

Kniha: Malé jablko - Katarína Hybenová
Príbeh Slovenky, ktorá vlastnou snahou a vnímavosťou dosiahla úspech
Katalógové číslo: 409323 viac »
Ušetríte až 4,34 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
10,56
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Malé jablko

Elena dokončí postgraduálne štúdium na prestížnej právnickej fakulte v New Yorku a očarená vzrušujúcou metropolou sa rozhodne pre nečakaný zlom vo svojom živote. Odmietne významné postavenie v bratislavskej advokátskej kancelárii a s priateľkou z univerzity si prenajme byt v brooklynskej štvrti Bushwick. Autorka zobrazuje Bushwick tak, ako si ho zamilovala ako drsný, škaredý, nežný a krásny zároveň. V tejto štvrti prežíva aj neopakovateľný pocit slobody, keď sa prvýkrát cíti sama sebou, môže vyskúšať takmer všetko bez strachu a odsudzovania a prežíva aj lásku s mužom a so ženou.

Bushwick v tých rokoch zaľudnili umelci a naplnil ho bezbrehou kreatívnou energiou. Elena si v kaviarni Tiny Apple nájde svoju komunitu a zamiluje sa do nevšedných ľudí, street artu, nových zážitkov, DYI kultúry, ktorú táto štvrť ponúka. Keď sa zoznámi s megaúspešným choreografom Júliusom Smrekom, stáva sa súčasťou česko-slovenskej imigrantskej komunity. Pod Smrekovým vplyvom sa rozhodne založiť úspešný blog zvaný Girl in Bushwick, ktorý pritiahne pozornosť nadšených sledovateľov, ale aj trolov, ktorí sa s jej úspechom nevedia zmieriť. 

Katarína Hybenová napísala veľmi zaujímavý a príťažlivý román, príbeh Slovenky, ktorá vlastnou snahou a vnímavosťou dosiahla úspech a uznanie vo štvrti, kde pohoreli aj rodení Newyorčania. Navyše sa zoznámime s česko-slovenskou komunitou, ktorá sa na začiatku dvadsiateho prvého storočia sformovala v New Yorku.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
409323
Názov
Malé jablko
EAN/ISBN
9788022211147
Forma
Pevná
Autor
Katarína Hybenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/04
Rozsah
380
Rozmer
125×195
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Malé jablko zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.