Kto rozsvecuje hviezdy

Amanda Dykesová

SVK Slovensky i527.net2021/04

Kniha: Kto rozsvecuje hviezdy - Amanda Dykesová
Od držiteľky ocenenia Kniha roka Christy Award 2020
Katalógové číslo: 409206 viac »
Ušetríte až 3,00 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kto rozsvecuje hviezdy

V starom tehlovom londýnskom domci býva rodina skromného hodinára a každý večer v ňom ožíva kúzlo minulosti. Príbehy, ktoré otec rozpráva pri kozube, prebúdzajú v Lucy Claremontovej fascináciu svetovými vodami. Tak veľmi ju opantajú, že svoj život i prácu zasvätí hľadaniu stratenej lode, legendárnej Jubilee. Keď ju však postihne osobná tragédia, na pomoc so záhadou jej príde Dashel, kamarát z detstva, a jeho vedomosti o hviezdach. Pred dvesto rokmi istý pastier zachránil šľachtického syna mocného admirála a navždy zmenil životy troch mladých ľudí. Deti rástli a zúriaca vojna do ich životov vrývala brázdu nemysliteľného žiaľu a hlbokej lásky, ale aj príbeh zrady, obety a vykúpenia, ktorý v priebehu storočí upadol do zabudnutia. Kým Lucy a Dash skúmajú tajomné ruiny na pobreží východného Sussexu, nájdu si cestu do spoločenstva súzniacich duší i k dávno zabudnutému príbehu. Príbehu, ktorý im možno prinesie odpovede. A uzdravenie po ktorom tak zúfalo túžia. Amanda Dykesová je čerstvou držiteľkou ocenenie Kniha roka Christy Award 2020

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
409206
Názov
Kto rozsvecuje hviezdy
EAN/ISBN
9788089822614
Forma
Brožovaná
Autor
Amanda Dykesová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/04
Rozsah
408
Rozmer
135×205
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kto rozsvecuje hviezdy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.