PMPP 6-7/2021 Zákonník práce s komentárom

SVK Slovensky Poradca podnikateľa2021

Kniha: PMPP 6-7/2021 Zákonník práce s komentárom
Katalógové číslo: 407627 viac »
31,43

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: PMPP 6-7/2021 Zákonník práce s komentárom

Mesačník Personálny a mzdový poradca podnikateľa poskytuje ucelený prehľad o legislatívnych novinkách v oblastí pracovného práva, miezd, odmeňovania a personalistiky. Časopis informuje o zmenách v legislatíve a poskytuje riešenie problémov z oblasti miezd, zdaňovania, odmeňovania, poistenia, personalistiky, BOZP a pracovného práva. Rieši zložité prípady pracovnoprávnych vzťahov a každodenných mzdových úloh formou praktických príkladov. Produkt je určený najmä pre: *mzdových účtovníkov *personalistov *manažérov *právnikov *zamestnancov a každého, kto chce mať prehľad v oblasti pracovného práva, miezd, odmeňovania a personalistiky. Personálny a mzdový poradca podnikateľa prináša: *aktuálne platné zákony aj s komentárom r*ady a návody pre výpočet rôznych druhov miezd a ich náhrad *upozornenia na podstatné zmeny v právnych predpisoch *pútavé články na témy: pracovné právo, riadenie ľudských zdrojov, manažment *bezplatná príloha Práca, mzdy a odmeňovanie (2-krát ročne vkladaná) *príklady a rady z praxe *odpovede na otázky z oblasti odmeňovania, sociálneho fondu, cestovných náhrad a iné.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
407627
Názov
PMPP 6-7/2021 Zákonník práce s komentárom
EAN/ISBN
8584113064088
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
448
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,35
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
PMPP 6-7/2021 Zákonník práce s komentárom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.