Dalajlama - Nevšedný príbeh

SVK Slovensky IKAR2021/05

Kniha: Dalajlama - Nevšedný príbeh - 1. vydanie
Katalógové číslo: 406955 viac »
Ušetríte až 1,88 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dalajlama - Nevšedný príbeh

Dalajlamovo posolstvo súcitu a mieru oslovuje nielen buddhistov, ale aj veriacich rôznych vyznaní a neveriacich. Jeho myšlienky prenikli do všetkých kútov sveta, no osobne zostáva radšej v ústraní. Mnohé z jeho života zostáva pre verejnosť stále skryté. Alexander Norman sa s dalajlamom zoznámil pred tridsiatimi rokmi, spolupracoval s tibetským lídrom na viacerých knihách vrátane jeho autobiografie Sloboda v exile a svoj jedinečný vzťah k tejto veľkej osobnosti pretavil do pútavého nezabudnuteľného rozprávania. Dalajlamov príbeh je o dieťati z odľahlej časti Tibetu, z ktorého sa stal najvyšší náboženský a politický vodca, hlavná osobnosť jednej z najfascinujúcejších kultúrnych tradícií na svete. A hoci sa zdá, že so svojím politickým postavením sa nikdy celkom nestotožnil, rozhodnosť potvrdil vo vypätých politických situáciách a neskôr uprostred nebezpečnej buddhistickej schizmy. Ešte viac však udivuje dalajlamova nesmierne bohatá duchovná prax, ktorá vyrastá z tradície živej viery v nadprirodzené javy, mágiu a proroctvá. Niektoré podrobnosti z duchovného života západného čitateľa istotne prekvapia, ale aj inšpirujú. Dalajlama nepochybne patrí k najobľúbenejším a najcharizmatickejším osobnostiam súčasnosti.

Z anglického originálu The Dalai Lama – An Extraordinary Life (Houghton Mifflin Harcourt USA 2020) preložil Matúš Kyčina.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
406955
Názov
Dalajlama - Nevšedný príbeh
EAN/ISBN
9788055176055
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/05
Rozsah
416
Rozmer
227×145×36 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dalajlama - Nevšedný príbeh zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.