Zákony III-A /2021

Pracovnoprávne vzťahy a BOZP

SVK Slovensky PORADCA2021/03

Kniha: Zákony III-A /2021 - Pracovnoprávne vzťahy a BOZP
Katalógové číslo: 406353 viac »
6,28

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zákony III-A /2021

Pracovnoprávne vzťahy a BOZP

Zákony III časť A obsahujú právne predpisy, bez ktorých by nemohol zamestnávateľ zamestnávať. Všetky právne predpisy obsahujú novelizácie k 1. 1. 2021. Základným právnym predpisom je Zákonník práce, ktoré nájdete v prvej kapitole a druhá kapitola obsahuje mzdové predpisy. Zamestnávaním na Slovensku a zamestnávaním príslušníkov tretích krajín sa zaoberá zákon o službách zamestnanosti a zákon o pobyte cudzincov a tiež zákon o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov, ktoré sa nachádzajú v tretej kapitole. Medzi zamestnancov patria aj pedagogickí zamestnanci. Zákon o pedagogických zamestnancoch upravuje práva a povinnosti pedagogického zamestnanca a odborného zamestnanca, ich pracovnú činnosť a profesijný rozvoj, pôsobnosť Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky, kontrolu v profesijnom rozvoji, správne delikty a Centrálny register pedagogických zamestnancov, odborných zamestnancov a ďalších zamestnancov škôl a školských zariadení. Právny predpis sa nachádza v štvrtej kapitole. Ďalšie kapitoly obsahujú právne predpisy týkajúce sa kolektívneho vyjednávania, združovania sa občanov, BOZP, nelegálneho zamestnávania a ochrany osobných údajov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
406353
Názov
Zákony III-A /2021
Podnázov
Pracovnoprávne vzťahy a BOZP
EAN/ISBN
9788081621796
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/03
Rozsah
496
Rozmer
149×210×18 mm
Hmotnosť
0,36
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zákony III-A /2021 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.