Ručne maľovaná cyklomapa Vysoké Tatry

mapa deťom, maľovaná deťmi

SVK Slovensky CBS2021/02

Skladaná mapa: Ručne maľovaná cyklomapa Vysoké Tatry - mapa deťom, maľovaná deťmi
Katalógové číslo: 406019 viac »
4,82

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Skladaná mapa: Ručne maľovaná cyklomapa Vysoké Tatry

mapa deťom, maľovaná deťmi

Ak ste vo Vysokých Tatrách ešte nikdy neboli, máte sa na čo tešiť. Už počas cesty k nim sa vám budú kde-tu ukazovať pomedzi stromy a menšie kopce. Vykukovať budú spomedzi striech domov v dedinkách, ktoré ležia učupené pod ich štítmi. Od skorej jesene do neskorej jari sú vrcholky Vysokých Tatier pokryté snehovými čiapkami. V zime sa menia na zázračnú krajinu, ktorú poznáme z rozprávok o ľadových kráľovnách a mrazivých škriatkoch. V lete sú tieto „malé veľhory“ plné vôní, zurčiace potoky sa smejú a s výskotom padajú vodopádmi. Ak radi kreslíte, určite si zoberte svoje palety, štetce a farbičky na jesenný výlet do Tatier. Možno sa vám podarí namaľovať hory ozdobené množstvom jesenných listov. V zime nezabudnite na teplú čiapku, šál, rukavice a termosku s horúcim čajom. Keď vám ale počasie bude priať, určite by ste si nemali zabudnúť bicykel. Na dvoch kolesách môžete Vysoké Tatry spoznávať rýchlejšie, aj keď sa pri tom možno trošku viac zapotíte. Ak by ste si bicykle ale zabudli, nebude to žiadny problém. V požičovniach ich majú dostatok pre celú rodinu, kamarátov a spolužiakov. Dokonca aj pre tých, ktorí netrénujú pravidelne, sa čosi nájde. Napríklad taký elektrobicykel. Má špeciálnu batériu, ktorá ho poháňa. Nie úplne ako motorka, lebo šliapaniu do pedálov sa nevyhnete, ale malý motor vám pomôže ísť rýchlejšie a zvládnuť aj väčšie kopce bez veľkej námahy. A to je skvelé. Vďaka takémuto pomocníkovi a potom celkom jednoducho dostanete na tie najkrajšie miesta. Objavovať môžete dedinky, údolia a výhľady. Cyklochodníky vedú k vodopádom, plesám a niektoré vás nenápadne zavedú do zaujímavých kostolov, múzeí a galérií (uvidíte, že aj tie sú naozaj zábavné a zaujímavé). Zájsť si môžete do lanových parkov, na výlet lanovkou, do jaskyne alebo si poriadne zakričať pri jazde na bobovej dráhe. Ak vám kone nesedia, vyberte sa spoznávať Vysoké Tatry zo sedla vášho bicykla. Určite to bude rovnako zábavné a vzrušujúce ako jazda na koni. Vedeli ste, že vo Vysokých Tatrách je viac ako 300 kilometrov cyklotrás? Od úplne jednoduchých, čo zvládnu aj rodičia, ktorí vysedávajú v kanceláriách, až po komplikované, ktoré preveria, ako poctivo ste celý rok trénovali. Len si to predstavte. Celý deň stúpate do kopca, užívate si rýchle zjazdy a popritom objavujete tie najkrajšie výhľady. Ak ste už niekedy v našich veľhorách boli, určite máte obľúbené miesto. Zájsť ale môžete aj na iné miesta, za dobrodružstvami, ktoré ste ešte nezažili. Veď v Tatrách je 39 cyklotrás, ktoré jednoducho musíte prejsť a zažiť. Nezabúdajte však na bezpečnosť. Prilba, chrániče a reflexné prvky patria do základnej výbavy. Tak, a teraz smelo šliapnime do pedálov. Neviete kam vyraziť? Chcete sa dozvedieť aké atrakcie a možnosti tento región ponúka? Nie je nič jednoduchšie ako si prezrieť maľovanú cyklomapu Vysoké Tatry a odhaliť všetko, čo je v tomto regióne krásne a zaujímavé. Je len na vás, čo si zvolíte a kam sa vyberiete.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
406019
Názov
Ručne maľovaná cyklomapa Vysoké Tatry
Podnázov
mapa deťom, maľovaná deťmi
EAN/ISBN
9788081442865
Forma
Mapa
Druh tovaru
Skladaná mapa
Rok vydania
2021/02
Edícia
Maľovaná mapa regiónu
Rozmer
125×220×3 mm
Hmotnosť
0,05
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ručne maľovaná cyklomapa Vysoké Tatry zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.