Zbytočná vakcinácia

Jednoduchá prevencia a ľahká liečba koronavírusu

Pavol Peter Kysucký

SVK Slovensky O.Z. Obroda Slovanov2021

Kniha: Zbytočná vakcinácia - Jednoduchá prevencia a ľahká liečba koronavírusu - Pavol Peter Kysucký
Katalógové číslo: 405986 viac »
5,67

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zbytočná vakcinácia

Jednoduchá prevencia a ľahká liečba koronavírusu

Už asi 20 rokov nechodím k lekárovi s chrípkou, alebo virózou a liečim sa sám. Za to obdobie som si vypracoval liečebné metódy, o ktorých 99 % lekárov ani len nechyruje. Pred 20 rokmi to začalo... Chrípku, alebo nejakú virózu som mal aj 5 krát za rok. A moja lekárka v Prahe mi vtedy hovorila, že mám nízku imunitu.... Tak som na zvýšenie imunity jedol rôzne vitamíny a prírodné látky, aj som sa otužoval, športoval, dokonca som jedol aj nejaký prípravok zo žralokov... A nič... Stále horšie. Bežne som sa z choroby liečil min. 2 týždne. Vtedy som sa rozhodol, že sa začnem liečiť sám.... Odvtedy som u lekára s chrípkou nebol. Dá sa to ľahko zistiť z mojej zdravotnej karty. V súčasnosti, keď náhodou ochoriem, tak sa vyliečim tak za dva dni....... A to som nerobil nič so svojou imunitou... A tieto moje liečebné metódy na chrípku fungujú tak isto dokonale aj na koronavírus!! Overil som si to. Nie som lekár, som ale múdro sa učiaci pacient.... Som si istý, že pre vás 99 % čitateľov bude min. 95 % informácii takého charakteru, že ste to ešte nikdy nepočuli, čo sa teraz dočítate v tejto malej knižke.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
405986
Názov
Zbytočná vakcinácia
Podnázov
Jednoduchá prevencia a ľahká liečba koronavírusu
EAN/ISBN
9788097328924
Forma
Brožovaná
Autor
Pavol Peter Kysucký
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
80
Rozmer
145×205
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zbytočná vakcinácia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.