Kreslím koňo koňaté

Ján Ondruš

SVK Slovensky Literárna nadácia Studňa2020

Kniha: Kreslím koňo koňaté - Ján Ondruš
Katalógové číslo: 404512 viac »
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
8,70

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kreslím koňo koňaté

Ján Ondruš bol jeden z najvýznamnejších slovenských básnikov. Slovami prof. Milana Hamadu - bol absolútnym básnikom. Doposiaľ ešte ani raz nevydaný rukopis jeho zbierky Kreslím koňo koňaté, ktorý bol dlho považovaný za stratený, sa nakoniec po mnohých peripetiách podarilo Erikovi Markovičovi vypátrať a vydať. Knižka v krásnej podobe vychádza s kresbami Daniela Heviera a v dizajne Fera Jablonovského. Daniel Hevier: Ján Ondruš bol slovenský básnik, ktorý písal výlučne poéziu pre dospelých. Iba raz, výnimočne, napísal knižočku básní pre deti Kreslím koňo koňaté. Čudný názov, však? A tie básne sú ešte zvláštnejšie. Možno preto táto zbierka dlho nevychádzala. Vychádza až teraz, po mnohých rokoch. Medzitým autor zomrel a básničky sa stratili. Pátranie po nej bolo priam detektívkou. Napokon, môžete sa o tom dočítať v samej knihe. Ale najprv si prečítajte, ako sa kreslí koňo koňaté a iné rozkošné básničky pre malých, väčších i dospelých.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
404512
Názov
Kreslím koňo koňaté
EAN/ISBN
9788089207237
Forma
Pevná
Autor
Ján Ondruš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
96
Rozmer
155×187
Hmotnosť
0,28
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kreslím koňo koňaté zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.