Volný jako pták

Kasper van Beek

CZE Česky Vendeta2021/03

Kniha: Volný jako pták - 1. vydanie - Kasper van Beek
Katalógové číslo: 404179 viac »
17,06

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Volný jako pták

Ve zdánlivě idylickém a spořádaném životě právníka Olafa, pracujícího pro firmu svého tchána, dojde k náhlému obratu, když jednoho dne najde ve schránce zelenou obálku. Je v ní fotka, na které stojí na břehu zamrzlého jezera, ruku položenou kolem ramen jiného muže. Vůbec si nevzpomíná na tuto fotku ani na místo, kde byla pořízena, a toho muže nikdy neviděl. Tato fotka se stane vodítkem v pátrání po jeho minulosti, kterou kvůli amnézii zná jen z vyprávění. Jeho rodina ale fotku považuje za vtip a od dalšího pátrání ho zrazuje.
Spolu s kolegyní Milou, která má své vlastní důvody, proč se zapojit do jeho pátrání, začne Olaf muže z fotografie hledat. Honba za pravdou ho zavede z Amsterdamu až do Helsinek a zdá se, že v nočních můrách, které Olafa stále intenzivněji pronásledují, je čím dál blíž k odhalení pravdy. Jak Olaf a Mila skládají další a další kousky skládanky, která jim má odhalit jeho minulost, pokusy jejich pronásledovatelů je zastavit se stávají zoufalejšími a zoufalejšími.
Kdo tu fotku poslal? A hlavně – proč?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
404179
Názov
Volný jako pták
EAN/ISBN
9788076420786
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Kasper van Beek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/03
Rozsah
248
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,42
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Volný jako pták zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.