Ztracena v Londýně

Barbara Cartland

CZE Česky BARONET2005/09

Kniha: Ztracena v Londýně - Barbara Cartland
Katalógové číslo: 40394 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ztracena v Londýně

Minella, dcera lorda Heywooda, se po smrti svého milovaného otce dozví, že zanechal obrovské dluhy. Vydá se do Londýna za svou přítelkyní Connií, aby jí pomohla opatřit zaměstnání. Connie vystupuje ve slavném divadle Gaiety jako jedna z krásných hereček a tanečnic, v té době velmi populárních, a přesvědčí ji, aby zastoupila nemocnou kolegyni na víkendové oslavě na zámku hraběte z Wynterbornu. Minella svou nevinností a vybraným chováním hraběte upoutá, a ten ji požádá, aby ho doprovázela na plavbě do Káhiry v roli manželky, se kterou již dávno nežije. Během plavby si oba uvědomí, že jsou do sebe zamilováni. Minella dokonce hraběti nabízí, že se stane jeho milenkou, on však odmítne, ochoten riskovat skandál s rozvodem. Během zastávky v Neapoli zjistí, že žena již před rokem zemřela, a tak sňatku požehnanému kapitánem lodi nestojí nic v cestě.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
40394
Názov
Ztracena v Londýně
EAN/ISBN
9788072148233
Autor
Barbara Cartland
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005/09
Rozsah
176
Rozmer
127×200×16
Hmotnosť
0,24
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ztracena v Londýně zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.