Medzinárodné podnikanie

Peter Baláž

SVK Slovensky Sprint dva2020

Kniha: Medzinárodné podnikanie - Peter Baláž
Katalógové číslo: 403381 viac »
Ušetríte až 0,65 € z bežnej ceny 21,00
A navyše získate 20 vernostných bodov
20,35
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Medzinárodné podnikanie

Predkladané šieste vydanie učebnice Medzinárodné podnikanie je prirodzeným vyvrcholením dlhoročných výchovno-vzdelávacích i vedeckých aktivít kolektívu Katedry medzinárodného obchodu na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzite v Bratislave. Obsahovo je zameraná hlavne na prípravu vysokoškolských študentov a podporu ich schopnosti úspešne riešiť ekonomické problémy v komerčnej praxi i každodennom podnikateľskom živote v oblasti medzinárodného podnikania. Vychádza z úspešne odskúšaného prístupu k osvojovaniu si teoretických i praktických poznatkov využívaného vo výučbe predmetu International Business, na prestížnych obchodných školách i ekonomických fakultách univerzít v USA a v Európe, a v rámci programov MBA na uznávaných obchodných školách po celom svete. V novom vydaní tejto učebnice, ktorej príprava je permanentným procesom zohľadňujúcim významné zmeny, ktoré sa udiali vo svetovom hospodárstve, hlavne poslednej dekáde, autori zovšeobecňujú ich príčiny a skúmajú hlavné konzekvencie pre jednotlivé oblasti medzinárodného hospodárskeho života, nestratiac pritom zo zreteľu určité zákonité vývojové trajektórie a ich diferencované dôsledky na jednotlivé sektory svetovej ekonomiky, činnosť firiem a podnikateľského prostredia. Ich dôsledné poznanie umožňuje správne vyhodnocovať konkrétne situácie, spoznanie dôležitých rámcov, ktoré sú pre podnikanie v medzinárodnom prostredí logické, a následne kreovať možnosti ako sa na nové situácie úspešne adaptovať.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
403381
Názov
Medzinárodné podnikanie
EAN/ISBN
9788089710515
Forma
Brožovaná
Autor
Peter Baláž
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Hmotnosť
0,77
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Medzinárodné podnikanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.