Aby vám deti nezničili manželstvo

Richard Vašečka

SVK Slovensky Milovať a ctiť OZ2020

Kniha: Aby vám deti nezničili manželstvo - Richard Vašečka
Katalógové číslo: 402635 viac »
Ušetríte až 0,66 € z bežnej ceny 7,99
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,33
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Aby vám deti nezničili manželstvo

Manželstvo je niečo nádherné a úžasné. Nikto si manželstvo nepraje dobrovoľne nechať zničiť. Teda presnejšie, určite si to neprajú sami manželia, a nepraje si to ani Boh, ktorý ich spojil v jedno. Ježiš však upozorňuje, že toto nebezpečenstvo tu je: Zlodej prichádza, len aby kradol, zabíjal a ničil. Ja som prišiel, aby mali život a aby ho mali hojnejšie (Jn 10,10). Nenechajte sa okradnúť o lásku, nedovoľte zabiť váš vzťah, nenechajte si zničiť manželstvo! Nechcete to vy a nechce to ani Boh. Naopak, Boh chce, aby ste vo svojom manželstve mali život, a to v hojnej miere (porov. Jn 10,10 SEP). Aby bolo hneď na začiatku jasné: Deti vám nemôžu zničiť manželstvo. Zničiť si ho ale môžete vy nesprávnym uplatňovaním svojho rodičovstva a nesprávnou reakciou na narodenie a výchovu detí. Vôbec to tak však nemusí byť. Nie je to totiž žiadna veda. Boh stvoril človeka tak, že manželstvo a rodičovstvo jedno z druhého vychádzajú, nádherne sa dopĺňajú a nevyhnutne sa navzájom potrebujú. Určite nestoja proti sebe. Naopak, podporujú sa. Bez manželstva niet rodičovstva. Bez ochoty byť rodičom niet manželstva. Ak úprimne neprežívame, že plodnosť, rodičovstvo, deti, sú darom a požehnaním, ak nám nie sú prirodzené, ak máme dokonca pocit, že ohrozujú naše manželstvo a náš vzťah, potrebujeme zmeniť zmýšľanie a uveriť evanjeliu, dobrej správe o manželstve a rodičovstve. Preto sme sa rozhodli ponúknuť manželom s deťmi pomoc a povzbudenie prostredníctvom našej najnovšej publikácie s odvážnym názvom Aby vám deti nezničili manželstvo. Okrem odpovedí na tie najčastejšie otázky, ktoré si kladú manželia s deťmi, nájdete v nej aj množstvo konkrétnych a praktických tipov, ako sa dá byť úspešnými manželmi i rodičmi zároveň.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
402635
Názov
Aby vám deti nezničili manželstvo
EAN/ISBN
9788097357016
Forma
Brožovaná
Autor
Richard Vašečka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
116
Rozmer
114×185
Hmotnosť
0,08
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Aby vám deti nezničili manželstvo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.