Nikdy sa nevzdať

Dan John

SVK Slovensky Zelený kocúr2020/11

Kniha: Nikdy sa nevzdať - 1. vydanie - Dan John
Katalógové číslo: 401949 viac »
Ušetríte až 1,28 € z bežnej ceny 6,00
A navyše získate 4 vernostné body
4,72
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nikdy sa nevzdať

V knihe Nikdy sa nevzdať rozoberá kouč Dan John najzložitejšie koncepty silového tréningu a vrcholového športu svojím osobným, triezvym, podnetným a motivujúcim štýlom. Nájdete v nej cvičebné programy, rady pre vzpieranie, škótske horalské hry, atletiku a podujatia série strongman, ako aj posilňovanie pre širokú verejnosť. Recenzie Dan John je autorom, ktorého články som čítal na portáli T-Nation, keď som s vážnym posilňovaním iba začínal. Teraz, o pätnásť rokov neskôr, držím v rukách jeho knihu a je mi cťou odporúčať ju aj vám. Je to človek, ktorý mnohoročné skúsenosti z tréningu a výživy vie podať veľmi prirodzeným a racionálnym spôsobom, povzniesť sa nad zložitú problematiku a prinútiť čitateľa samostatne myslieť. Nehľadá senzáciu tam, kde nie je, drží sa tradícií tam, kde treba, a celý život napreduje, aby nezostal stáť. V knihe si každý vážny záujemca o problematiku silového tréningu nájde kopec brilantných informácií na celý život a tá najdôležitejšia je: Nikdy sa nevzdať! - Boris „Valihora“ Prekop športovec, autor knihy Ako nabrať svaly V učení o sile neexistuje nikto, kto by bol lepší ako Dan John. Počas všetkých tých rokov, čo Dana poznám, som sa od neho mnoho naučil. Stal som sa lepším športovcom a taktiež trénerom. Odporúčam vám prečítať si knihu Nikdy sa nevzdať, aby ste, podobne ako ja, dospeli k tomu istému. Pavel Tsatsouline, autor knihy Začni s kettlebellom)

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
401949
Názov
Nikdy sa nevzdať
EAN/ISBN
9788089761678
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dan John
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/11
Rozsah
360
Rozmer
210×148×19 mm
Hmotnosť
0,47
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nikdy sa nevzdať zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.